Clickmed
programare rapida la medic

Durere de spate

Oase si articulatii
Intrebare postata de Delia68924 cu 13 ani in urma

Acum ceva timp am facut vreo 2-3 zile niste exercitii fizice, dupa un anumit program, dar le-am facut fara incalzire, si am fortat putin nota.Am folosit si doua greutati in timpul exercitiilor. In fine, in urmatoarea zi a inceput sa ma doara spatele in zona lombara(jos) mai mult in partea stanga,destul de tare.Am facut pauza o saptamana si ceva,timp in care am folosit tot felul de creme,mi-a trecut durerea, si acum iar m-am apucat.Am facut incalzire, am luat-o mai usor, si dupa terminarea exercitiilor iar au inceput durerile in acelasi loc.Am 21 de ani, si obisnuiam sa fac miscare tot timpul cel putin 20 de minute pe zi,doar ca in acele zile,m-am fortat putin.Eu simt ca ma doare osul,si nu muschii.Ce poate fi?Poate fi doar o fortare?daca este asa cat trebuie sa fac pauza de la efort fizic, sau ce trebuie sa fac ca sa scap de durerea asta si sa pot sa fac sport din nou?Multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere de spate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Delia68924 (acum 13 ani)

Martin, mi-ar face mare placere sa imi impartasesti experienta ta, doar ca, neobisnuita fiind cu site-ul, nu stiu cum sa iti dau adresa mea, fara ca ea sa fie facuta publica, si am sa te rog sa ma ajuti in sensul asta daca poti.Mersi mult.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Delia68924
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Delia68924
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Charles Darwin (acum 13 ani)

A cedat spatele. Renunta definitiv la astfel de exerciti pana nu e prea tarziu. Omul inca nu s-a adaptat nici la mersul biped, dar la efort nici atat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Delia68924 (acum 13 ani)

Charls Darwin, eu nu ma pot impaca cu ideea ca la 21 de ani, nu mai pot sa fac exercitii fizice dintr-o p***ae de''asta.De aceea cautam raspunsuri la problema mea.Poate ca daca pateam chestia asta la 60 de ani, ma resemnam eu cumva, dar asa...ma zbat si eu pt o rezolvare, ca altceva nu am ce sa fac.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Delia68924
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Delia68924
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.