Clickmed
programare rapida la medic

Afta bucala vs.Maseaua de minte

Gingivita
Intrebare postata de cu 13 ani in urma

Buna ziua. Ma numesc Sorina si am 24 ani.Nici nu stiu cum sa explic ceea ce ma deranjeaza...in urma cu vreo 3 zile am simtit durere in partea interioara a obrazului si prima data am zis ca am o afta bucala(pentru ca asa arata zona respectiva),dar durerea si disconfortul s-au acutizat si am impresia ca acum cauza ar fi maseaua de minte.Aceasta "afta bucala"este foarte aproape de masea si nu mai stiu ce sa cred.Acum simt ca interiorul obrazului este inflamat si tot am intentia sa-mi musc obrazul pentru ca este acel disconfort.Am folosit glicerina boraxata,apa cu bicarbonat.Inainte de a ajunge la dentist poate se rezolva prin anumite tratamente.Ajutati-ma!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Afta bucala vs.Maseaua de minte"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

alexandra (acum 13 ani)

exact aceeasi problema am si eu...in partea interioara a obrazului stang...stiu ca patilele alea Nistanina sunt f bune pt afte...tie ti`a trecut?ce ai luat?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
(acum 13 ani)

Din fericire,la cateva zile dupa ce am postat mesajul mi-a trecut.Am facut galgara cu bicarbonat de foarte multe ori pe zi,adica mai mult de 3 ori si mi-a trecut.Si am mai folosit apa de gura,corsodyl parca se numea.Stiu ca mi-a recomandato dentistul cand am avut gingivita.
Eu eram pregatita sa ma duc la medic,dar din fericire nu a mai fost necesar.
Sper sa-ti treaca si tie la fel de repede cum mi-a trecut mie!

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alexandra (acum 13 ani)

aaa....am auzit ca e buna gargara cu bicarbonat...eu deocamdata am facut gargara cu ceai de pojarnita...si am luat astazi Nistanina, 3 pastile pe zi se iau...si deja ma simt mai bine.Multumescu oricum.Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.