Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot scapa de pietre la rinichi

Infectii urinare
Intrebare postata de sorin205 cu 13 ani in urma

Buna ziua,fetita mea are 15 ani si la ecografie i a iesit ca are piatra rinichi drept 3mm,iar la anlize examen urina si coprocultura nu a iesit ca ar avea infectie.Cum pot scapa de piatra,bea lichide,apa,ceai 2 litri zilnic,face miscae si mananca destul de sanatos.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot scapa de pietre la rinichi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Sari (acum 13 ani)

Incercati sa mai faceti analize si in alta parte, sa le puteti confrunta, sa nu fie vreo greseala .Daca ies amandoua la fel, atunci puteti cauta pe net metode naturiste, cauzele aparitiei, metode de preventie, tot ce credeti ca va poate ajuta.
Ceaiul de coada calului stiu ca este foarte bun pentru rinichi, trebuie vazuta si ce alimentatie are, caci marea majoritate a problemelor de acolo apar.
Incercati o metoda aplicata de japonezi de multi ani, si anume sa bei apa calduta, de dimineata, pe stomacul gol, o cana, cu inghitituri mic.Ajuta la toate bolile.Poate va ajuta si in cazul d-voastra.
Sanatate la fetita.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sari
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sari
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
terapii naturiste (acum 13 ani)

Mergeti si gustati din izvorul 24, aici se trata cu succes Elena Ceausescu. Dar atentie, sa nu va prinda stapnii, acum e proprietate privata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.