Clickmed
programare rapida la medic

Dilema....

Contraceptie
Intrebare postata de maritm cu 13 ani in urma

Am 46 de ani,sunt diagnosticata in acest moment cu Basedow,dar am o tiroida oscilanta,cand hipertiroidie cand hipotiroidie .Multi ani ca metoda contraceptiva am folosit steriletul,pe care l-am suportat foarte bine,anul trecut l-am scos la termen am intrebat medicul , ce facem punem altul?La care acesta mi-a raspuns ca nu are rost ac***a in vedere problemele mele endocrinologice ,o eventuala sarcina nu mai e posibila decat in vitro,in urma analizelor in urmatoarea perioada nu intru la menopauza.,nu ma protejez la contact sexual dar teama ca s-ar putea sa raman insarcinata persista .Ce ziceti ,a avut dreptate medicul sau ar fi mai bine sa-mi montez un nou sterilet si sa am iar ciclul de 10 -12 zile ,dar sa fiu linistita in privinta unei sarcini nedorite?Va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dilema...."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 13 ani)

Eu zic sa va montati din nou sterilet. Nu va costa mare lucru, nu va deranjeaza si asa stati linistita. Intr-adevar poate aveti sanse mai mici de a procrea, dar nu se stie niciodata "de unde sare iepurele" si o sarcina sau un avort la varsta si in starea dvs nu cred ca ar fi indicate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
maritm (acum 13 ani)

Multumesc Iuli,sunt de aceeasi parere," paza buna ,trece primejdia rea''''.O zi buna.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de maritm
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de maritm
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.