Clickmed
programare rapida la medic

Nedumerire raspuns medic

Hepatita
Intrebare postata de niculici cu 13 ani in urma

Am avut o problema genitala in urma careia mi s-a recomandat orgametril,insa mi-a fost teama sa-l iau deoarece am avut hepatita acuta virala b si m-am gandit sa nu-mi afecteze ficatul,desi nu mai am virusul in corp. ce pot face?sa-l iau sau nu? va rog sa-mi raspundeti! multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nedumerire"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (10)

Ionescu (acum 13 ani)

Credeti ca acest medicamant va ajuta la ceva daca il luati ?
Adunate din internet de la alti pacienti:

"O colega de a mea urmeaza tratamenul cu orgametril de 2 luni si dupa fiecare menstruaie timp de 10 zile are scurgeri abundente.scurgerile sun incolore apoase ese cumva o reactie adversa a pastilelor?"

"buna am 25 ani si am ciclu menstrual dereglat adica am la 2 3 luni .eu si sotul meu ne dorim un copil f.mult .mi-a prescris doctoru orgametril dupa cateva pastile imi vine ciclu dar urmatoarea luna dca nu iau nu vine .va rog sa ma ajutati cu un tratament."

" la indicatia medicului am facut un tratament cu Orgametril si Mastodynon, incepand din ziua a 18 a ciclului pana in ziua 29. Ziua 1 a ciclului urma sa fie 29 mai, de atunci au trecut aproape 4 zile si nimic. Este posibil ca Orgametrilul sa provoace o dereglare a ciclului sau e cazul sa imi fac un test de sarcina?"

"As dori si eu sa stiu daca acest medicament ( orgametril ) are reactii adverse.
Iau de 3 luni acest medicament si m-am ingrasat foarte mult .
Mi-a fost prescris deoarece am fost diagnosticata cu un nodul fibromatos de 3,3 in exteriorul uterului , in partea de jos, provocandu-mi dureri atunci cand stau jos pe scaun. Ce sa fac sa continui cu acest medicament ?"

" am o mica nemalurire in ceea ce priveste lipsa menstruatiei , ovare polichistice si orgametril.
In urma cu 2 saptamani am fost la un control ginecologic pentru ca din august si pana acum nu am avut decat 2 menstre ( una in august si una in octombrie ) .. in urma analizelor hormonale, si al unei echografii doctorul mi-a spus ca am ovare polichistice si ca asta ar fi cauza. mi s-a recomandat un tratament cu orgametril pentru a-mi porni sangerarea, timp de 10 zile, 2 pastile pe zi. Luni ( 22 dec) am luat ultima pastila. Au trecut deja 4 zile si menstruatia... tot nu este."

" Din cauza durerilor ovarului drept( unic, restant chirurgical in urma unui chist de copr galben torsionat, cu 12 ani in urma) am mers la ginecolog care, dupa examen clinic si ecograf, mi-a spus ca totul pare ok, numai ovarul e marit, dar e de asteptat in situatia data.Mi-a recomandat ca test terapeutic Orgametril, 1cpr/zi zilele 5-25 ale ciclului. Durerile s-au diminuat si au disparut dupa menstruatie(11.07.2007 prima zi ). Am luat Orgametril fara sa folosesc metode contraceptive- medicul spunandu-mi ca imi ofera protectie in aceasta formula.Menstruatia urmatoare a fost doar simbolica- doar cateva picaturi, pe data de 10.08.2007. Am suspectat o sarcina si am facut testul Barza Jet pe data de 14.08.2007.Testul a iesit negativ. "


" buna ziua.am fost la medic si miam facut ecograf deoarece numi venise menstruatia de pe 26 iulie.la ecograf mia spus ca vede deca dar nu stie sigur daca e sarcina sau un cheag de sange, semn ca trebuie sami vina mentruatia.mia dat sa fac tratament 5 zile cu orgametril, mia mai dat 2 pastile de flucovim si 10 meclom.mia spus ca dupa 5-7 zile de la terminarea tratamentului cu orgametril ar trebui sami vina mentruatia si nu mia mai venit.am facut si 3 teste de sarcina care au iesit negative.ce sa fac in continuare k nu mai stiu?"

" Pana in februarie am avut ciclul normal (adica venea la 28 de zile+,- 1,2 zile) in schimb in luna martie a venit cu o intarziere de 12 zile (fara a fi insarcinata,am facut si testul de sarcina), in luna aprilie si mai nu a mai venit de loc, am luat Orgametril tablete luna asta dar nimic si nu stiu de ce?"

"ca am facut si un tratament cu orgametril pt mastoza chistica. din ianuarie nu am mai avut contacte sexuale, iar ciclul are 8 zile intarziere, desi am un ciclu neregulat cam la 25-28-30 de zile. va rog mult sa-mi raspundeti, deja incep sa ma sperii. multumesc pentru raspuns."

Cred ca orice comentariu este de prisos.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 13 ani)

Ionescu nu este medic, altfel v-ar fi dat un sfat competent nu niste copy-paste-uri de pe alte forumuri. De altfel a spus niste enormitati extraordinare pe acest forum (trecand peste exprimari de genul "iti umpli matele") cum ar fi ca "hiv sida nu se transmite asa usor prin contact sexual neprotejat" sau ca "nu are rost sa mergeti cu copilul la medicul pediatru pentru ca oricum acestia nu stiu niciodata ce sa faca". Puteti cauta in restul forumului si va vesti edifica in legatura cu "calitatea" acestui individ care nu face decat sa denigreze medicina alopata.
Efecte secundare exista la TOATE medicamentele si chiar si la vitamine. Nu inseamna totusi ca pentru acest motiv nu mai luam nimic. De altfel, majoritatea femeilor de mai sus nu acuza efecte secundare de la Orgametril ci doar poate ineficacitatea sa in cazul lor. Orgametrilul este un medicament benefic pentru afectiunile genitale, altfel nu ar mai fi prescris de medici. Doamna Niculici, va sfatuiesc sa ii spuneti medicului dvs de suferinta hepatica pe care ati avut-o iar el va va spune daca este ok ca sa luati acest medicament. Daca este vorba de durata scurta, nu cred ca sunt probleme.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Carmen Ruxandra Posoiu MDr. Carmen Ruxandra Posoiu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Nu ati precizat cu cat timp in urma ati avut hepatita acuta virala B. Daca sunteti sigura ca hepatita este vindecata (adica Ag HBs este negativ si avei anticorpi protectori - adica Ac anti HBs pozitivi), iar transaminazele sunt normale (ALT, AST sau GOT, GPT), atunci desigur ca puteti lua medicamentul. Nu ati precizat pe ce perioada trebuie administrat, dar ca sa fiti mai linistita, ar fi bine ca periodic, pe perioada tratamentului, sa testati din sange transaminazele hepatice, pentru a va asigura ca sunt in limite normale.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Carmen Ruxandra Posoiu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Carmen Ruxandra Posoiu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Hepatita.

Inscrie-te aici!
daia (acum 11 ani)

iau Solaray Female Hormone Blend pt reglarea menstruatiei,inainte de a lua acest tratament am luat anticonceptionale timp de 2 ani si ceva,am decis sa fac o pauza pt a ramane insarcinata dar menstruatia nu a mai venit dupa oprirea anti. si am decis sa iau acest tratament Female.H.B,as dori sa stiu daca in timpul tratamentului as putea ramane insarcinata,daca as putea ramane,acest tratament nu i va putea face rau fatului?mentionez ca sunt la prima cutie de female hormone blend,peste 2 zile termin cutia,vi-am pus aceasta intrebare pt ca nu stiu daka menstruatia va venii dupa prima cutie sau dupa cateva luni de administrare,imi este teama ca voi ramane insarcinata iar eu nu voi sti si nu vreau ca acest tratament sa-i faca rau bebicului meu:(,va roggg sa-mi raspundetiiii,va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Rodica Dumitru (acum 13 ani)

Am fost diagnosticata cu un nodul fibromatos care in urma cu o luna avea dimensiunile de 38/35,7mm si un polip endocervical de 20mm.Dupa un tratament cu Female hormone blend(o cutie),am fost la un consult iar nodulul fibromatos a avut 40,9/31,5mm iar polipul 13,9mm.In urma acestui diagnostic medicul mi-a prescris un tratament cu Orgametril(din ziua 16 pana in ziua 24...timp de 6 luni/cate 2 tabl. zilnic)iar pentru prima luna in timpul tratamentului cu Orgametril si Vit.E.Va rog sa-mi spuneti daca exista riscul de a acumula kilograme in aceasta perioada sau alte riscuri pe care le-as putea preveni printr-o dieta echilibrata si cat mai controlata din punct de vedere caloric....si ceva mult mai important,eu sunt sub tratament cu Gopten(2mg) datorita unor probleme cu tensiunea...credeti ca as putea avea probleme in aceasta perioada din cauza Orgametrilului?Va multumesc anticipat!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
naty (acum 12 ani)

buna ziua ma numesc naty.am un ovar polichistic ma ingras f repede im cade parul din cap imi creste pe mine f mult ssi as vrea sa stiu si eu ce tratament pot sa fac pt ca eu cred ca am o dereglare hormonala foarte mare si as vrea sa stiu daca pot sa beau female hormone blend daca cineva a baut acest medicament sa imi spuna si mie mai mult sau mai putin ce reactii a vut sau dac este bun

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria (acum 11 ani)

buna eu am incercat produsul timp de peste 2 luni si am avut sangerari in afara menstrei apox 2 saptamani, o sa renunt la el sa vad daca el repr cauza... l-am luat cam pentru acelasi probl ca si ale tale.
nu trebuie sa ne jucam cu sanatatea noastra, de aceea am hotarat sa merg la medic si sa nu mai fac testari gen ''''marea cu degetul''''

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
daia (acum 11 ani)

iau solaray female hormone blend pt reglarea menstruatiei,pot ramane insarcinata in timpul tratamentului?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mihaela (acum 11 ani)

buna , am si eu o intrebare, am inceput de 2 zile female hormon blend , dar am un tratament cu duphaston pe care trebuie sa il continui, vreau sa imi spuneti daca pot lua cele doua medicamente in paralel, imi e teama de reactii adverse . multumesc , multa sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vasilica (acum 9 ani)

buna ziua am si eu un chist pe un ovar ce tratament credeti ca ar trebui sa iau

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.