Clickmed
programare rapida la medic

Problema sotului pe care nu il inteleg

Depresie
Intrebare postata de monaina cu 13 ani in urma

Sotul meu un an de zile a fost atat de prefacut nustiam ce se petrece cu el poate o fi stresat poate e obosit era nervos din orice. Ca relatie intima totul era ok el vroia cat mai des ca se duce tineretea .....nu nii intelegeam deloc starea lui in permanenta se simtea bolnav mergand la medici nu avea nimic se culca si tresarea brusc ca isi pierde constiinta si lua o pastila de xanax intr-o zi i-am dat fara sa stie o pasatila de NOSPA si a dormit bine cu gandul ca a luat pastila xanax apoi a inceput sa ma urmareasca cu detectivi, ba el ma urmarea ba punea pe altii toate astea fara ca eu sa stiu in final intr-una din zile m-am trezit acasa cu citatia de divort acasa gluma da cata gluma mi-am zis pana la a treia infatisare eram in stare de soc ca nu imi venea sa cred dint-o familie linistita ne iubeam foarte mult unde sunt eu acum la TRIBUNAL.....apoi acolo am aflat banalitati de motive am tacut cat ma putut la unele chestii sa nu vorbesc despre starile lui sa nu ne faca nebuni pe amandoi si sa ne ia statul copiii dar el este convin sa il insel a afirmat NICI D-ZEU NU MA CONVINGE CA TU NU MAI INSELAT nu are nici o dovada pentru ca nu exista nu mi-am inselat sotul absolut si acum ma gandesc care e problema lui in final ?este plecat de acasa de 3 luni asteptam comunicarea divortului acasa si el pare ca nu da un semn de viata la copii. Uraste casa ma uraste pe mine atat de mult ca numai vrea sa ma vada nici sa il ating e speriat ma vrea distrusa sa nu se mai uite nici un barbat la mine si A MAI AFIRMAT divortam si te fac amanta mea .......M-AM TOT GANDIT DACA E VREO FEMEIE LA MIJLOC? POATE ARE FARMECE? POATE E DOAR BOLNAV? DAR CUM SA IL AJUT NUSTIU dar as fi dorit macar un raspuns sa pot sa ma incurajez sa lupt pentru fetele mele el nu recunoaste ca vorbeste p***ai nu sunt fapte ci doar scenariii MAI MERITA SA LUPT ?MAI AM PENTRU CE SA LUPT ?MAI ESTE SANSE SA FIE EL CE A FOST INAITE?VA ROG UN RASPUNS AS FI DORIT SA UIT ACEASTA IUBIRE CARE M-A DARAMAT CA NICI ACUM NU IMI VINE SA CRED.......VA MULTUMESC .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema sotului pe care nu il inteleg"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (31)

valicohai (acum 13 ani)

Doamna draga este obositor si incalcit ce scrieti dvs aici. Personal n-am reusit sa inteleg unde este problema medicala si mai ales, CINE ARE PROBLEME MEDICALE?
Va inteleg starea,data fiind situatia, dar daca n-ati gresit site-ul, fiti un pic mai concreta, mai la obiect si poate veti primi ajutorul solicitat.
Imi pare rau pentru ce vi se intampla si va doresc sa gasiti ce cautati.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
monaina (acum 13 ani)

Mai mult pentru mine as fi dorit sa primesc un raspuns sa nu intru intr-o stare mai grava decat am fost pana acum, cum sa trec peste acest divort usturator nustiu dece a divortat de mine cum pot face fata situatiei cu copiii, inca este foarte dureros si dporesc sa depasesc momentul care ne-a marcat destul de mult.Este sotul meu paranoic?are farmece?sau are vreo femeie? Daca este incalcit ce am spus pe scurt dar cand voi intra in detalii deja cred ca nimeni numai poate tine pasul sa inteleaga ceva la cate a facut sotul meu sa scape de mine si sa ma dea vinovata fara reusite ca nu avea de unde sa aiba dovezi daca nu l-am inselat.Multumesc oricum si ma indoiesc ca voi intelege vreodata de ce mi s-a terminat casnicia in asa mod criminal as putea spune ca ma vroia practic terminata si sunt franata la cate lacrimi am varsat.E timpul sa incep sa cred A FOST SI NUMAI E ......

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Ce e drept scrieti fara puncte, virgule si cu greseli si esta greu de urmarit ce doriti sa spuneti. V-am raspuns dincolo. Rapsunsul la intrebarea dvs "ce are sotul" mi se pare foarte simplu. Uitati-va unde v-am raspuns, va rog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ana (acum 13 ani)

mi se pare de a dreptul inuman sa o criticati pentru cum scrie. E forum, nu e desertatie, hai oameni buni care aveti viata de rutina si fara probleme zdruncinatoare, abtineti-va de la comentarii de genul "nu am inteles". Daca nu ati inteles lasati balta si cititi altceva, dar nu puneti mai mult gaz pe foc. Doamna si asa se simte distrusa. Daca ati sti un pic de psihologie ati sti ca si cei mai mari specialisti in literatura in starea de emotie scrie incalcit sau confuz.
Monaina, sfatul meu e sa nu iti mai pui intrebari, proiecteaza-ti viitorul din momentul asta. E paranoic - din cate ai scris, parerea mea e paranoic si am observat ca asta se manifesta la barbati mai accentuat si cu varsta devine si mai grava. Eu nu am fost casatorita, m-a ferit Dumnezeu, dar am fost intr-o relatie cu un barbat tinar sa zic 33 ani, si in 2 ani am inteles ca e paranoic si departe nu o sa ajung. Asa se manifesta, mereu au teama ca ii minti sau ii inseli, mereu, practic traiesc cu asta zilnic. Cu cat paranoia avanseaza inventeaza singuri scenarii, o realitate in capul lor pe care o cred. Persoana pe care au iubit-o cel mai mult ajung sa o urasca cel mai mult invinuind-o ca fiind cea care ii face nefericiti.
Deci sfatul meu e sa va calmati, sa constientizati ca el nu mai este si nu va mai fi cel care a fost, daca o continuati cu el si ca amanta cum vrvea el, riscati sa va pierdeti pe Dvs insiva, caci mereu veti fi tinuta ca pe ace, mereu in stres etc, chiar nu se merita. El e deja cam pierdut, desi are logica, profesional poate fi super tare, nu va pierdeti si Dvs., caci sunteti inca normala la cap si toate emotiile astea va altereaza si viata sociala si cea profesionala. Daca o sa isi revina si va fi pe viitor mai constient de realitate, ramiiine doar sa va bucurati. Stiu ca aveti un sentiment teribil sa fiti invinovatita de omul pe care il iubiti cel mai mult de lucruri murdare, de faptul ca il inselati etc. Asta e viata, ati avut nenorocul ca sotul Dvs sa fie asa. Viitorul va este inca in miini, luati experienta nu ca pe un regret, dar ca pe ceva de la care ati invatat si priviti ce ati putea face in viitor pentru a va imbunatati viata Dvs si a fiicelor si atat. Pentru viata lui nu prea se merita sa va ganditi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
o femeie (acum 13 ani)

Sfatul meu, ca femeie divortata, este urmatorul: Nu te ruga de el, nu te umili sa vina din nou acasa. Lasa-l in pace, din cate spui nici nu merita sa va reluati viata impreuna. Ai e regreta? Ai fost fericita mereu? Incearca sa te descurci cu copiii, sper sa ai bani sa aci fata singura la toate greutatile financiare. ODATA cu cresterea copiilor, ai nevoie de mai multi bani pt scoala, imbracaminte,...Un sfat important: NU INDEPARTA COPIII DE TATAL LOR. Nu il vorbi de rau in prezenta lor, nu vorbi cu ele despre problemele tale cu el. Daca a fost si este un tata bun, lasa-l sa te ajute financiar, lasa-l sa vada fetele si sa le ajute. Problemele voastre ca parinti nu au leg cu ele. Nu te ambitiona sa le cresti singura fara ajutorul lui. E un mare sacrificiu si n-o sa-ti ridice nimeni statuie pt asta. El este obligat prin lege sa te ajute, sa le ajute, dar daca te ajuta fara sa-l oblige legea, este mai bine chiar. Lasa-l in pace. nu-ti mai bate capul precum ca ai avea tu vreo vina pt divort. Sunt barbati paranoici, gelosi, iar gelozia bolnava nu prea are leac. Fostul meu sot avea comportamentul tatalui lui. Cred ca soacra-mea l-a inselat la un moment dat pe socrul meu(sau poate nu) si de aceea socrul meu spunea ca toate femeile sunt curve, ca nu tb sa ai incredere in ele, acelasi comportament i s-a transmis si fiului. In concluzie: Nu te crampona de sot, fa-ti o viata fara el, accepta ajutorul financiar fara nici o retinere, lasa fetele sa aiba o relatie cu el, nu le influenta impotriva lui. Daca se poarta frumos cu ele, nu au decat de castigat. Poti sa le spui ca faptul ca v-ati despartit nu are legatura cu ele. El ramane tatal lor, care TREBUIE sa le ajute la nevoie si sa le iubeasca. Mai rau ar fi daca ar fi ''''''''divortat'''''''' si de ele, cum s-a intamplat la mine, adica odata cu divortul a incetat si relatia cu ele(am si eu 2 fete), iar eu a trebuit sa ma chinuiesc singura sa le cresc pt ca el ducea la tribunal adeverinte cu un salar mult mai mic decat el real si contributia lui a fost infima.. Cand ii spuneam ca fetele au nevoie de bani, spunea ca el este divortat si ca fetele sunt in custodia mea, deci sunt problemele mele.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Problema este ca el este speriat nu imi da bani pe mana, dar nici cu mancare nu vine la fete, vrea sa fie iubit dar nu da nimic am 3 luni de cand a plecat si m-a lasat a nimanui fara servici cu atatea cheltuieli cu scoala casa si mancare, m-au ajutat fratii mei, dar pana cand imi pot da ei? cum pot eu pleca la servici cu copii mei cine sta? ce bani pot castiga eu sa ramana si de supravietuit? pare ca el nu este constient de asta. Si am fost foarte fericita cu el, dar degeaba daca el nu a avut suficienta barbatie si curaj sa luptam mai mult, acum cand dupa 12 de casnicie ne-am realizat acum el vrea sa faca avere fara mine.Mi-a zis cu atata dorinta sa ma faca sa sufar ca sunt EXPIRATA...PRODUS EXPIRAT....ESTI URATA....El se simte cum s-a exprimat SUNT PREA MANDRU DE MINE SI MA RESPECT......Inainte muream de de dorul lui sa ii aud vocea tresaream la fiecare masina poate se opreste dar in zadar,cautam sa il vad cand venea la copii stateam pe langa el, dar sincer acum avem o luna de cand nu ne-am vazut nu l-am auzit nici prin telefon si sincer imi este teama sa il privesc fiindca imi pun intrebarea CINE ESTRE OARE EL? ....cum am putut iubii asa ceva, cu 3 zile inainte sa primesc citatia de divort eram impreuna in pat ne iubeam cu fierbinteala si el cum a putut fara sa vorbeasca,? remuscari nimic, apoi dupa 3 zile de cand am primit citatia am stat pana la ora 5 jumate dimineata sa ma faca sa fiu iar a lui si eu atunci am zis ma daruiesc tie imediat, dar ce imi oferi eu iti ofer iubirea mea dar tu nici macar speranta ca acea hartie nu are valoare vreau ceva ca va fi bine la care el imi spune ITI OFER ATRACTIE SEXUALA .....plecam, veneam, ma chema, era ravasit ca nu ma poate avea si a spus de ce nu lasi pe D-zeu sa hotarasca POAATE POOATE.... atunci m-am daruit iarasi lui ca doar nu faceam cu altul era inca sotul meu si a fost o noapte cred de despartire pentru el ca eu am simtit sperante, ca dimineata sa spuna dupa 2 ore de dormit trebuia sa plece la servici imi spune ca nu s-a intamplat nimic nu cunosc ce s-a intamplat dorea sa nu stie nimeni. Am fost atat de perduta am stat 2 ore in biserica cautand raspunsuri, de ce? I-am dat prea multa iubire de la mine ? dar daca nu ii dadeam iarasi era jale ca nu il iubesc. Problema este ca nustiu ce mai coace, fetele se bucura cand il vede dar acasa fata mare isi schimba comportamentul in rau dupa 2 zile reusesc sa le redresez, oricum fata mare stie in mare ce se intampla cu casa noastra nu stie despre intimitati ce a mai vorbit el adevarate si neadevarate si ce garantie am eu ca el in prezenta fetelor nu le baga alte idei in cap? cand a fost la scoala ultima data ii spune fetei mari NU VA DA MAICATA SA MANCATI SUNTETI SLABE....apoi EU INCA O IUBESC PE MAMI DAR NU POT UITA CE MI-A FACUT.... Eu trebuie sa gandesc si pentru ele si pentru el si la urma si pentru mine ...daca el mi le poate usor cumpara? bani nu imi da si el le poate oferii mai multe nu...?.......va multumesc de orice sfat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Doresc sa stiu paranoicii se pot vindeca daca isi recunoaste boala evident? Si daca se vindeca poate sa revina aceasta gelozie? Daca nu isi recunoaste problema care o are poate duce o viata normala? in alte relatii isi poate manifesta la fel atitudinile care le-a avut fata de mine? Sau in alta relatie poate fi un om normal? Sau faptul ca de la 17 ani am fost singura femeie din viata lui si acum vrea sa golaneasca sa zic asa cum s-a si exprimat dar sa nu pacatuiasca el a zis ca e corect sa divorteze si sa il uit sa imi caut pe altcineva. Sper sa ma puteti ajuta intr-un fel anume.Va multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Nu stim exact ce se intampla in mintea sotului dvs. Daca are intr-adevar o boala psihica si merge la un psihiatru, intr-o anumita masura se poate stabiliza sub tratament, adica sa aiba un comportament in principiu normal dar NUMAI daca isi constientieaza boala si ia tratamentul neintrerupt. De vindecat nu exista vindecare, asta inca o data, daca intr-adevar are o boala psihica (asa pare). Caracteristica bolilor psihice este ca nu putem anticipa evolutia. Nu aveti cum sa stiti daca el va avea un comportament asemanator in alta relatie (poate ca la inceput va fi bine, apoi vor incepe manifestarile, dupa 3 luni, 1 an, 5 ani, 10 ani sau niciodata), sau poate isi va schimba atitudinea fata de dvs in urmatoarea perioada, poate dupa aceea va reveni la cum e acum, nu aveti cum sa stiti. Nu aveti cum sa stiti daca aceasta problema se poate decompensa mai mult sau nu. Unii bolnavi psihic ajung boschetari, altii dimpotriva isi mentin un nivel profesional bun. Depinde de multe. Din pacate, nu exista modalitate de a prevedea. Un prim pas ar fi un consult psihiatric.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Magdalena (acum 13 ani)

Buna seara,
Am tot citit si am citit, mi-am facut o idee despre situatia dificila in care va aflati. Comportamentul sotului ma face sa cred ca, ori este bolnav, ori are alta femeie si nu stie sa gestioneze situatia. Cel mai greu este ca va face sa suferiti, ceea ce nu mi se pare drept. Nu aveti nici o vina, nu mai puneti la suflet. Un astfel de barbat nu merita....Incercati sa va detasati de el din punct de vedere emotional, dar trebuie sa va dea bani pentru copii. Copiii nu trebuie sa sufere material din cauza ca tatal lor si-a luat lumea in cap. Nu in ultimul rand sa aveti credinta in Dumnezeu. Chestiunea aceea cu farmecele este o p***ae. Nu exista asa ceva! Sunt oameni care uita ca mai sunt oameni, atata tot.
Multa putere va doresc, sanatate, dvs si fetelor. Mult curaj, nu va lasati doborata, timpul le rezolva pe toate.
Va imbratisez ,
Magdalena

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Va multumesc din suflet, am reusit in mare parte sa ma reculeg si sa inteleg ca doar s-a jucat cu mine cu mintea mea ceva diabolesc pot spune,am reflectata si ma simt mai puternica ca oricand mai ales pentru faptul ca nu a putut sa ma doboare cum a vrut de ce oare a vrut numai el stie sau poate nici el nu stie....era ca si parte din sufletul meu era totul pentru mine, daca nu a stiut sa aprecieze acum pot spune ca PIERDUT MUUULT si fata de mine si fata de fete ne-am construit averea noastra acsa si copii si a renuntat atata de usor nimci nu a putut sa il opreasca din drumul lui.Totusi mai am momente cand ma intreb totusi DE CE ? DOAR L-AM IUBIT... si ma chinuie gandul sa zic asa daca din prea multa iubire am ajuns aici?...nu e plauzibil ce spun dar gandesc asa cateodata, nu ar tb fiecare si-o face cu mana lui a avut iubire nu ...atunci tb doar sa pretuiasca ce avea nu tb sa o ia razna .....Va multumesc din suflet ....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mogio (acum 13 ani)

Ciudat cum de un om din senin are asa apucaturi
1.Chiar l-ati inselat si el a aflat.
2.E bolnav psihic.
3.Poate v-ati comportat aiurea.(jignituri sau alte lucruri dastea,sau l-ati tatonat eu stiu orice lucru care ar fi putut genera o stare lipsita de "barbatie" pt ca ati spus de altfel ca vrea sa "golaneasca"...asta ma duce cu gandul la alte femei)
4.Altceva
5.Ma chinui din tot sufletu sa inteleg ce dumnezeu ar putea fi ...dar va rog incercati sa scrieti putin mai corect ca sa putem intelege exact ce se intampla.Va multumesc si sper sa se corecteze problema..numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Nu nu l-am inselat D-zeu imi este martor. Bolnav psihic banuiesc ca poate fi pentru ca eu sunt singura in masura sa pot gandi orice despre el,din moment ce nu l-am inselat am fost numai si numai pentru el inima mea toata era pentru el data cum s-ar explica starea lui in care incearca sa creeze motive scenarii.....Lipsa de barbatie nu ducea la probleme de aceste gen era un barbat care ma fascina eram femeie implinita in bratele lui si faptul ca venea in ultimul an seara tarziu acasa ,muncea corect dar bani tot nu erau si seara de seara ce atta munca unde ?dar niciodata nu am verificat unde lucreaza cat si cum ,aveam incredere in el si atat, de jigit mai ripostam ca orice femeie el venind nervos nu ii convenea mai nimic atunci mai spuneam poate ai fost la vreo nu ca asa credeam spuneam doar el ma jignea normal ca ripostam si eu la un anumit grad de jignire. Si mai este o treaba daca eram obosita franta sau imi era rau si el nu reusea sa ma faca sa-i cad in brte spunea ca nu il iubesc, apoi daca el era obosit imi spunea ca nu are putere si eu sa il conduc ca ma doreste corect si il iubeam si el a spus apoi cand au inceput problemele DE CE NU POT EU SA ITI REZIST?de ce nu pot eu sa te insel?normal ca ma iubesti de aceea......dar el a hotarat sa fie corect DIVORTEZ TE FAC AMANTA MEA SI FAC RAVAGII PRIN gagici......am spus chiar te poti duce faci ce vrei eu te iubesc enorm sunt femeie care te va astepta sa iti treaca golaneala si imi tin casa si copii el atunci spune NU CA TU VEI PLANGE CAT SUNT EU LA FEMEI si ce as putea face plang imi trece eu stiu cum voi lua starea emotionala la momentul ala dar de un lucru stiu sigur evit un dezastru...dar nu era vorba de divort de nimic doar cand a spus ca divorteaza si ma face amanta lui.Si ma intreb si eu daca a vrut sa golaneasca si daca era un om in toate mintile era mai frumos sa aiba amante decat sa chinuie si sa sfasaie 3 inimi a mea si a fetelor cu ce pret a vrut el sa golaneasca????daca d.p.d.v.al lui ecorect cum a procedat atunci sunt indreptatita sa spun ca nu e normal....doar ca are o minte cat o furnica a afirmat chiar MA RESPECT PREA MULT PE MINE INSUMI SI RESTUL NUMAI CONTEAZA ....Am si inceput sa imi revin mai doare muult inca ce mi-a facut dar asta e numai am ce intoarce din drum pt. ca el si-a ales drumul avem o luna si jumate in care nu ne-am vazut nu ne-am sunat i-a spus fetei mari la scoala ca >EU INCA O MAI IUBESC PE MAMII DAR NU POT UITA CE MI-A FACUT .....nu am facut nimic si el stie ca nu am facut nimic dar ce a fost in capul lui numai el stie.....Mmultumesc de sfaturi la toti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mogio (acum 13 ani)

"NU CA TU VEI PLANGE CAT SUNT EU LA FEMEI " ..inca te mai iubeste ...
"EU INCA O MAI IUBESC PE MAMII DAR NU POT UITA CE MI-A FACUT" ...ori chiar i-ai facut ceva ..si nu ne zici ...ori are el vreo problema si a interpretat gresit anumite momente in care v-ati respins eu stiu ...din oboseala ...
"DE CE NU POT EU SA ITI REZIST?de ce nu pot eu sa te insel" ..poate a simtit ca e dependent de tine ...
Numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mogio (acum 13 ani)

ce motive a invocat la divort?
Cred ca ar trebui sa ne dati mai multe detalii ...deci el a divortat si dvs nu stiti de ce ?...ati fost de acord cu divortul ?din vina cui s-a desfacut casatoria ? ce a stabilit judecatorul ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Pentru ultima data intelegeti ca nu l-am inselat nu am vb cu nici un barbat telefonic nimic, am si explicat anterior ca doar aveam momente cand numai rezistam la starea care mi-o inducea el de stres de nervi si mai ripostam tipand dar sunt multe cupluri femei care tipa la copii nu era un lucru atat de grav tinand cont ca el dorea sa nu se auda musca dar nici nu contribuia sa ma ajute cu copii sa asculte si copiii aveau starea de nesiguranta ....acum avem 3 luni de cand este plecat de acasa si copii sunt ok, ordonate, cuminti ,linistite....eu reuseam si de una singura cum de altfel se si vede rezultatele fetele sunt calme dar cand eu reuseam ceva el venea si in fata lui daca nu imi asculta fetele cu ceva el venea ca smecherul cu o tactica si reusea sa le faca sa manance sau altceva si apoi imi radea ca si cum eu nu sunt buna de nimic si vorbea lucrul asta imediat si de fata cu fetele si....greul iar il duceam pe timpul zilei cu ele.....Motivele lui l-a divort au fost ca sunt mama imatura, imorala, port conversatii telefonice cu barbati ceea ce nu este adevarat ,doresc relatii intime ANORMALE, si specifica ca copii sa-i fie incredintati lui,,,,,Eu m venit cu o cerere reconventionala in aparare in care am spus ca el este cel care vine seara tarziu acasa nervos .......si ca nu imi explic starea lui ori are idei duse pana la paroxism ori are probleme psihice ori este un foarte bun actor ........Cand ne-a venit comunicarea acasa s-a dispus desfacereaa casatoriei din vina ambilor soti cu toate ca nu sunt motive de despartenie dar nu se poate ignora dorinta noastra eu nu doream sa ne despartim dar avocatul cu legile in vigoare a spus vrei sau nu vrei daca nu venim cu cerere reconventionala posibil sa argumenteze mai mult motivele lui si nu puteam permite sa imi i-a fetele dar totusi cand am fost intrebati doriti sa va impacati eu am raspuns DA.....el a spus un NUU foarte categoric...ce rost mai are sa ma rog de el,Judecatorul a stabilit fetele in custodia mea drept de vizitare a minorelor sambata si duminica 2 ore la domiciliul MAMEI ...si va spun ca au trecut o luna si jumate si el a spus ca uraste casa numai vine niciodata le spunea la fete de fata cu mine eram la scoala.....nu vreau sa o mai vad pe mamii., si vine o data pe saptamana la scoala 10 minute intr-o pauza.Eu sincer nu il mai consider barbat cred ca traieste copilaria lui nefasta si este intre doua timpuri diferite eu nu vreau ca copii mei sa ramana marcati de aceasta problema si zic eu ca am reusit sa ne redresam......fetele nu ma intreaba de ce nu vine tati pt. ca a intrebat timp de 2 luni acum au inteles ca nu se mai intoarce si incercam sa ne vedem de viata noastra si e constienta fata mare ca 10 minute intr-o saptamana nu tine loc de tata si iubire parinteasca ....Poate e mai clar acum ce spun, O ZI BUNA VA DORESC .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Magdalena (acum 13 ani)

Buna seara,
Nici nu stiu cum sa incep , deoarece vad din ce in ce mai bine ca fostul sot este un las, care bate campii aiurea cu tot felul de scuze si povesti fantastice, in loc sa spuna lucrurilor pe nume, si anume faptul ca si-a gasit pe alta, si nu mai judeca cu creierul ci cu testicolele. Ma iertati doamna dar este un porc, ca multi altii ca si el. Lasati-l in pace sa se cotoiasca (glumesc) pina se satura. Aveti grija de dvs. de fete, nu-l vorbiti de rau pe tatal lor. Sa faca bine fugarul indragostit, sa-si intretina copiii, sa nu uite de ei, ca in definitiv Dumnezeu nu da cu parul.....iar fiecare pasare pe limba ei piere. In viitor va puteti reface viata daca veti dori si simti acest lucru, sanatoasa sa fiti alaturi de fete. Nu ezitati sa va rugati, o sa fiti din ce in ce mai linistita si puternica! Numai bine, curaj pe drumul ce va urma!
Va imbratiseaza,
Magdalena.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Problema care ma macina si nu imi da pace de ce nu pot sa il uit de ce ma simt inca prizoniera lui sunt niste mesaje care mi le-a spus si ce intelegeti voi prin ele ca eu numai reusesc sa inteleg nimic> divortez si te fac amanta mea care e problema....la plecarea de acasa mia spus< acum nu intelegi nimic, vei intelege mai tarziu....de ce nu pot eu sa te insel?...ai fler de prosteala dai clasa la curve....>nu mananc eu nimic de la tine cine stie ce imi pui ....pemine nu ma prostesti cum l-a p***at mama pe tata fac paranteza posibil bunica lui sa ii fi facut ceva tatalui lui vraji ceva sa se impace cu soacramea inchid paranteza....... numai vrea sa vada casa si pe mine evident ..... si mai nou ce am aflat sigur am si luat declaratie a incercat sa plateasca pe cineva sa zica ca a fost amantul meu, in permanenta se foieste parca l-ar urmarii cineva, ochii va spun sincer pe multi ii infioara multa lume ne cunoaste si spune ca el este schimbat are momente cand vorbeste si ii dai dreptate se afiseaza in public la biserica noastra ca ar putea sa mearga la el in localitate la biserica, la spectacole am fetele la dansuri si normal copii daca de 3 saptamani nu l-au vazut eu nu il vorbesc de rau la fete, normal ca vrea la el mai ales cea mica care cu o bombonica se poate iubi ma tem ce ii mai coace mintea daca mai este mintea lui ca ma tot gandesc si imi spun de ce tot ma lupt sa il inteleg simt ca are nevoie de ajutor multi imi spun ca nu va ajunge bine s-a intors la parintii lui de unde a plecat de gura mamei lui era isterica nu facea mancare nu spala exact motivele invocate la tribunal catre mine, dar ma si gandesc mama lui a fost violata batuta si desfigurata cand avea el 13 ani si nu credeau ca va scapa posibil acum sa platesc eu durerile lui din copilarie? isi retraieste copilaria acum la 33 de ani?il visez mereu si caut sa inteleg fara noima un singur vis clar am avut si foarte trist pe scurt va spun

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Ce nu intelegeti din faptul ca fostul sot are PROBLEME PSIHICE?! Asta va raspunde la toate intrebarile. Ce mai conteaza de ce si de unde le are. Cert e ca le are. PUNCT.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

nu s-a inregistrat visul continuare.....>>>

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
monaina (acum 13 ani)

Eram intr-o curte -casa nustiu la cine eram parca casa mea si parca nu era, il cautam pe sotul meu si nu il gaseam ma vedeam langa un pat si o femeie imi facea pedichiura de ce oare ca eu sunt coafeza si nustiu de ce as fi avut nevoie dar ma rog e vis doar… si se vede parca sotul meu sub plapuma eu il caut si nu il gasesc acea femeie spune ca asa vroiau ei sa cred eu nu-mi aduc aminte ce …..apoi in timp ce il cautam prin camere il gasesc sub pat sta rezemat in sezut pe tocul usi si imi zic gata ii prind acum si il intreb il mustrez si il ating la burta dau de ceva tare si cand ridic bluza era un aparat din acela care fac dializa cei bolnavi stiu de la nasa mea ca ea face dializa si am vazut apoi eu numai puteam de plans si ii spun de ce nu mi-a spus ca eram alaturi de el il ajutam si dispare il caut iar si iar stau sa imi faca unghiile iarasi aceea femeie in speranta sa am sanse sa il gasesc iarasi dar nu era de gasit sub nici o forma, tulburata ce se intampla gasesc un CD sau telefon si incerc sa il trag dintre 2 margini de dulap si pe partea cealalta un caine tragea de el sa nu il iau intr-un tarziu l-am luat si acel caine acum ma ajuta sa il pun la computer sa aflu ce se intampla era raspunsul acolo acum ca el numai era …..nu am reusit nimic cautam cautam si ma vad in fata acelei porti cu bare din fier si ma uit pierduta era totul pustiu tare de tot o pustietate dureroasa numai aveam cum sa aduc timpul inapoi privesc poarta pustie ma prabusesc la pamant privesc si cu capul plecat pe pamant vad cum vantul matura frunzele ruginii si le privesc cum se duc din calea privirii mele si ma uit in spate si vad un domn care filma si imi zic asta e acesta e sfarsitul acestui film, un final trist foarte trist ca mia fost peste puteri si ce forte puternice nu m-a lasat sa imi ajut sotul …….

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de monaina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de monaina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 2

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.