Clickmed
programare rapida la medic

E o viroza sau mai mult?

Afectiuni respiratorii la copii
Intrebare postata de violeta165 cu 13 ani in urma

Am o fetita de 2 ani si 4 luni pe care am dat-o la cresa .desi nu am avut nici un fel de probleme cu ea,de la a treia zi in colectivitate a inceput sa-i curga nasul.nu a fost nimic grav,dar pe parcurs a inceput sa si tuseasca si sa verse.la rec. medicului i-am dat panadol si eurespal-a spus ca nu e cazul de antibiotic- insa acum 2 nopti m-a speriat groaznic. a facut 39,5 temperatura, respiratia si bataile inimii erau accelerate si a varsat din nou,si a avut si scaun apos. dimineata am fost din nou la medic a spus ca e o viroza urita ,varsaturile si scaunul sunt de la boala, la fel si bataile inimii accelerate si respiratia.ne-a prescris panadol,un sirop de tuse si augmentin. ieria ma inceput sa ii dau si se simte mai bine dar sunt ingrozita ca nu maninca nimic! bea f mult ceai dar nimic solid,si cum maninca,cum varsa.in rest e vioaie in marea majoritate a timpului.va rog dati-mi un sfat,ce sa fac,ma tem sa nu ajung cu ea in spital! e normal sa nu manince deloc? si tratamentul are vreun efect daca ea varsa? si in cit timp isi face efectul? aadica daca i-am dat antibioticul la 10 dimineata si a varsat la ora 15, si-a facut efectul?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "E o viroza sau mai mult?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

tirex (acum 13 ani)

Buna ziua, mai bine mergi cu ea la spital sa o vada un medic de garda pentru ca si fetita mea a avut aceleasi simptome si a facut enterocolita. Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de tirex
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de tirex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ionescu (acum 13 ani)

Of, oare cand vor mamele sa invete ca la boala acuta organismul refuza mancarea in mod intelept si necesar ?
Daca o fortati sa manance ii faceti rau. Reactiile copiilor sunt intotdeauna intelepte, cele ale mamelor si medicilor sunt de foarte neintelepte si daunatoare sanatatii.
Este foarte normal ca un copil la boala acuta sa nu manance si nu este cazul sa intrati in panica pt. o reactie fireasca a organismului.
Medicamentele date insa numai bine nu i-au facut si cu astfel de medicamente agravati numai boala sau o amanati. Simptomele aparute dupa ulterior au fost cauzate de panadol (= paracetamol) si eurespal. Aveti grija ca de la paracetamol au murit multi copii mici sie este un medicament f. toxic
si periculos pt. copii.
Si in plus antibiotic pt. viroza este o absurditate medicala. Intrebati medicul care vi l-a dat de cand
actioneaza antibioticele la virusi (banuiti numai). Si cu acel antibiotic ii daunati numai si voma v-o arata clar.

Cresele si gradinitele din ziua de azi au devenit un pericol real copii si ar cam trebui evitate (pt. cine poate). Iar medicamentele date sunt chiar mai periculoase decat boala initiala care poate era numai un guturai. Acum l-at transformat intr-o intoxicatie cu chimicale periculaose. Oare cand veti invata faptul ca medicamentele chimice nu vindeca nimic dar intoxica sigur ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.