Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina

Sarcina
Intrebare postata de Catalintal cu 13 ani in urma

Buna ziua! Ma numesc Alina, am 23 ani, de o saptamana ma doar burta putin, sunt insarcinata in 6 saptamani, din spusele doctorului, astazi mi-a venit ceva maroniu pe slip,ca la menstruatie, m-am speriat , am mers la un doctor ginecolog din Deva , care mi-a spus urmatoarle:am un chist de 3,49 /4,29 mm pe ovarul drept, uter cu sac ovarian cu ecouri embrionare schitzate =vezicule viterina de 0,22 cm, mi dat urmatorul tratament: dupfaston 3x2/zi, nospa 3x1/zi, acid folic 5mg 1x1/zi. si sa merg peste 10 zile la control,. Vreau sa va intreb daca este in ragula ce se intampla daca tratamnetul este ok, si ce im recomandati mia departe...
multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Andra (acum 13 ani)

Eu ti-as recomanda sa urmezi tratamentul pentru ca ceea ce ti-a dat este pentru fixarea sarcinii, ca sa previi un avort spontan.Tratamentul este foarte bun urmeaza-l si pana mergi la medic stai mai mult intinsa in pat.Stai linistita daca nu e sange nu-i nimik grav la avortu spontan apare hemoragie dar tu spui ca ai avut doar pete maronii.Nu te stresa nu ridica greutati, nu face eforturi prea mari.Ia neaparat tratamentul duphaston e foarte bun am avut si eu si in 2 zile mi-a disparut sangerarea.Eu nu am avut sangerari din uter era vorba de o infectie urinara si tot mi s-a prescris duphaston.No spa am luat mai mereu pana in luna a 6 a.Am o sarcina normala tin sa precizez, fara amenintare de avor si tot am urmat tratamentul..Daca iei tratamentu va fi bine.Petele alea poate sa fie si de la faptul ca in sarcina organismul ,de fapt uterul se mai curata.sarcina usoara Sa nu faci greseala sa nu iei tratamentul

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
kasho1 (acum 13 ani)

Corect, dupfastonul ti-a fost prescris pt fixarea sarcinii, iar acidul folic e bine sa-l iei pe tot parcursul sarcinii. Incearca sa discuti cat mai deschis cu medicul tau, fara jena. E foarte important pt viitoarea mamica sa existe o colaborare cat mai stransa cu medicul obstretician.
Sarcina usoara!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de kasho1
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de kasho1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.