Clickmed
programare rapida la medic

VA ROG AJUTATI-MA !

Infertilitate feminina
Intrebare postata de Ion Bianca cu 13 ani in urma

Buna ziua D. Doctor si milioane de scuze anticipate pentru ajutorul solicitat, dar simt ca sunteti ultima mea sansa !
Ma numesc Bianca si am 23 de ani. Sotul meu este Marius si are 29 de ani.
Eu am avut un singur partener inaintea sotului meu, timp de 5 ani. Nu m-am protejat niciodata cu acel barbat, dar nici NU am ramas insarcinata vreodata.
Sotul meu, in schimb, a mai avut o casnicie inaintea mea, din care are si o fetita de 6 ani.
La un an dupa ce ne-am cunoscut, timp in care am avut numai contact neprotejat, dar in care NU am ramas de asemenea insarcinata, mi-a intarziat la un moment dat menstra. Bucuroasa, mi-am facut 4 teste de sarcina ce mi-au iesit positive. La trei saptamani si putin dupa rezultatul testelor de sarcina, am sangerat puternic si am cazut ca moarta jos … fara nici un alt semn anterior. M-a dus sotul la Maternitatea Giulesti, unde un doctor de garda mi-a zis, fara sa stea pe ganduri, ca este un avort spontan. A urmat chiuretajul facut pe “viu”, fara anestezie, in care mi-am pierdut efectiv, de durere, cunostinta. M-a taiat cred inauntru si m-a tras de cateva ori apoi cu aspiratorul dupa care m-a trimis acasa.
Dupa 4 luni, m-am decis sa ma “caut” cum se zice pe romaneste. Si am ales un doctor ce m-a luat de la zero si mi-a facut diverse analize … sotului i-a iesit spermograma perfecta.
RH este pozitiv la amandoi. De fumat eu m-am lasat total, sotul mai fumeaza cateva pe zi. Doctorul de familie mi-a zis ca am ASLO dublu, inca de cand eram mica si ca sigur asta e cauza infertilitatii.
Mie, in principiu, mi-a zis dl. Doctor ca mi-au iesit de asemenea bune consultatiile si analizele endocrinologice. Am facut si histerosalpingografia, la care am avut dureri ingrozitoare ( medical mi-a spus ca ar fi de bun augur, intrucat inseamna ca sunt desfundate trompele … eu, in schimb, am citit ca multe femei au facut analiza, nu au simitit nimic si trompele tot desfundate erau … ) La rezultat mi-a spus ca una din trompe era perfect desfundata, a doua avea ceva “mizerie pe canal”, insa s-a curatat la fel de bine, cand a patruns substanta de contrast.
Ca sa nu va mai retin, ca si asa am scris mult, va spun ca singurul diagnostic al meu a fost LIPSA DE FOLICULI in zilele de ovulatie. Dl. Doctor mi-a recomandat ca incepand cu ziua 3 de menstra sa iau timp de 5 zile cate o pastiluta de Clostilbegyt pe zi, apoi, in ziua 13 sa vin la eco. La eco mi-a gasit 3 foliculi pe o parte si 2 pe alta parte. In ziua 14 mi-a facut in burta, o injectie de Ovitrelle si mi-a zis sa astept. Contact am avut in ziua 13 si 15, apoi normal. NU am ramas insa insarcinata. Menstra a venit normal.
Am facut pauza de 3 luni, dupa care m-a rechemat. Mi-a dat iar sa iau cate o pastiluta pe zi, timp de 5 zile, Clostilbegyt, apoi m-a chemat in ziua 14. In ziua 14 mi-a gasit 3 foliculi pe o parte si 4 pe cealalta parte. Mi-a facut de data asta, tot in ziua 14 injectie in burta de Pregnyl. Contact de asemenea, am avut in zilele 13 si 15. NU am ramas bineinteles insarcinata. Acum, urmeaza, ca inca 3 luni la rand, sa continui cu acelasi tratament, insa sa cresc doza lunar de Clostilbegyt.
ACUM, VA ROG DIN ADANCUL INIMII MELE, ajutati-ma cu un sfat ! Va rog intens ! Ajutati-ma, ca sunt disperata !
Spuneti-mi parerea dvs, pt ca Dl. Doctor imi tot spune ca voi reusi sigur, insa, nimic …
Spuneti-mi dvs ce credeti ca mai pot face … ce alte tratamente, controale ? … Credeti ca ASLO dublu este cauza ? Ce analize sunt “letale” pentru a depista cauza infertilitatii … poate eu nu le am facute ? Credeti ca acel chiuretaj mi-a afectat ? SI DIN INIMA va rog, spuneti-mi dezavantajele acestui tratament cu Clostilbegyt si Ovitrelle sau Pregnyl … unde pot duce acestia ? Pentru ca avantaje nu cred ca au ? Va rog mult, ajutati-ma !
Sanatate !
E-mail : [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "VA ROG AJUTATI-MA !"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Iuli (acum 13 ani)

Draga mea, cred ca vroiai sa scrii direct unui doctor nu pe forum. Cauta butonul de trimitere a unui mesaj catre un doctor si copiaza acolo mesajul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
rudolf (acum 13 ani)

Bolnav de cancer la 24 de ani

Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR :
RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!
E-mail: [email protected] Telefon: 0757205495 Vă mulţu mesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor??? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MARI.. (acum 13 ani)

De ce nu ceri si parerea altui ginecolog ?Eu asa am procedat cand am vazut ca primul medic ma tot bombarda cu medicamente si rezultatul era nul.Bafta .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ion Bianca (acum 13 ani)

Multumesc din inima !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ion Bianca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ion Bianca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
anonim (acum 8 ani)

Giulesti ....maternitatea e o mizerie de personal

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.