Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua

Streptococi, stafilococi si alte bacterii
Intrebare postata de CeciliaB cu 13 ani in urma

Am stafilococ auriu de un an in zona nas gat. anul trecut am pierdut o sarcina din cauza lui. am facut secretii purulente, febra 39. am tinut 2-3 saptamani de diverse antibiotice, m-a lasat o luna si a revenit iar mai rau. in martie am luat 10 zile de avelox si am avut 4 luni de liniste, timp in care am mai tinut o luna cura cu tinctura de usturoi preparat in casa.
de la sfarsitul lui iulie il am iar in gat foarte activ cu puroi care se tot extinde, secretii nazale.in august am primit 5 zile de oxacilina si 20 de avelox iar. de data asta fara rezultat. in septembrie am tinut deja 6 zile de lincodar iar acum am primit amoxicilina, tratament in curs.
dar stafilococul meu isi vede de treaba nu-i deranjat deloc. tot puroi in gar amigdale umflate secretii care se tot refac.
mai am putin si ma duc la psiholog sunt in pragul depresiei. m-am saturat de medicamente. nu stiu ce s fac sa-mi revin la normal. imi puteti da un sfat?
multumesc

Cecilia

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

colnago (acum 13 ani)

Cecilia, eventual fa un tratament naturist cu bautura bioactiva Tahitian Noni, nu are efecte secundare. Pe linga medicamentele prescrise de medic, desigur. Iti doresc sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.