Clickmed
programare rapida la medic

Sangerare la contact sexual

Candidoza Sangerari uterine
Intrebare postata de jellypaige cu 13 ani in urma

Buna!
Sunt noua pe forum si am si eu o problema.
Am fost acum 2 saptamani la ginecolog. Doamna doctor m-a examinat si mi-a spus ca totul este in regula cu mentiunea ca am un uter si un col uterin foarte mic. Am efectuat testul papanicolau si mi-a iesit C2, vaginita - infectie cu candida. Am facut tratament cu Macmiror ovule, Flucoric (si eu si partenerul) si Pimafucin crema. Toate bune si frumoase. Apoi saptamana trecuta, din cauza unor slipi tanga m-am ales cu o fisura anala. Am fost din nou la medic si am primit tratament cu antibiotice si neopreol. Si aceasta afectiune a inceput sa-mi treaca, am ramas doar cu disconfort la defecatie. Si acum apare problema: seara trecuta, am sangerat la contactul sexual cu partenerul. E prima data cand mi se intampla. Ce poate insemna aceasta sangerare? Sunt foarte ingrijorata si totusi nu as repeta vizita la medicul ginecolog atat de repede.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. A mai patit cineva asa ceva?
am uitat sa mentionez ca iau anticonceptionale Novynette de cativa ani, in caz ca este relevant.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sangerare la contact sexual"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Iuli (acum 13 ani)

Sigur nu e ciclu, da? In general sangerarea la act sexual reprezinta o rana pe colul uterin ce se "activeaza" la contactul sexual. Poate avea legatura si cu anticonceptionalele. Ai facut ecografie cu sonda intravaginala? Fisura anala nu se face de la tanga. Fie ai avut contact sexual anal si e de acolo, fie ai fost constipata si de acolo. Fa niste investigatii mai amanuntite.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
meryiob (acum 13 ani)

Draga mea te duci urgent la ginecolog si spui tot ce ti se intampla.Ceri o colposcopie.Nu te juca cu viata ta!!!!!!! Clasa C2 si aceasta infectie netratate corespunzator si o rana de col, duce in timp la cancer de col uterin.Nu vreau sa te sperii dar eu am trecut prin asa ceva si nu am luat in seama dar am reusit sa inving!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
jellypaige (acum 13 ani)

Stati un pic! Va multumesc ptr raspuns, dar din cate stiu, nu am nici o rana pe col. Am fost acum 2 saptamani la ginecolog. M-a consultat si mi-a spus ca totul e OK. Mi-a spus k mi-a iesit C2 din cauza candidozei. De sangerat am sangerat putin si doar in timpul actului sexual, dupa nu a mai curs nimic. Cu privire la fisura anala, nu am facut niciodata sex oral si nici constipata nu am fost. Dar am avut o lenjerie intima de dantela din aceea cu "atza" si am simtit cum ma "taie" pur si simplu, doar ca eram la o nunta si nu puteam sa merg la baie sa mi dau jos.
Am uitat sa spun: nu am avut dureri la contact sexual.
Si am mai uitat sa spun ca ginecologul meu mi-a spus ca am himen elastic. Credeti ca este posibil sa se fi rupt acum, dupa 10 ani de relatii sexuale?
Oricum, va multumesc pentru raspunsuri si daca mai aveti idei sau sfaturi abia astept sa le aud.
Apropos, acum la 3 zile de cand am terminat tratamentul ptr candida constat ca scurgerea s-a agravat. Sunt foarte dezamagita. Inainte abia daca o sesizam iar acum este mult mai abundenta. Asta este! O sa merg din nou la ginecolog sa vad ce imi spune, dar am programare abia peste 2 saptamani. Pana atunci astept sugestile voastre.
Voi mai incerca o data sa fac sex sa vad daca se repeta sangerarea. Sunt foarte curioasa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de jellypaige
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de jellypaige
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adriana (acum 13 ani)

ciao, intradevar bikinii tanga iti pot provoca rana dar nu fisura anala.. in legatura cu scurgerile tale, este posibil sa fi facut o alergie la tratament. Nu te mananca? Incearca sa-ti schimbi medicul ginecolog, cere si alte pareri, fa-ti un eco vaginal cu sonda, ai grija si cu pilulele si ele pot provoca alergii..
Ai grija de tine!!!!

Adriana arad

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru213537 (acum 12 ani)

salut sunt mariana si am 27 an va rog sa ma ajutati daca putetii k sunt disperata am candida si singerez la contact secsual si sunt rezistenta la econazolr fluconazole ketonazole micomazole ce medicament mai exista pt ma face bine k am probleme cu sotul din cauza secsului c nu pot face k ma doare va rog fffffffffffffffff multumesc facetiio nt copilul meuu va rog

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru213537
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru213537
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.