Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina

Sarcina
Intrebare postata de URSACHE105089 cu 13 ani in urma

Sunt insarcinata si putin ingrijorata,mai am 2 saptamani si am sa nasc,bebelusul nu se misca regulat si foarte intens,stie cineva ceva despre asa ceva?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Carpe Diem (acum 13 ani)

Doar un medic iti poate raspunde concret, medicul care te urmareste ce ti-a spus? Mie medicul obstretician mi-a atras atentia sa urmaresc miscarile bebelusului si daca timp de aproximativ 10 ore nu l-am simtit miscandu-se, sa-l sun urgent si sa pornesc la maternitate. Si baietelul meu a fost mai lenes, cand mi se parea mie ca nu l-am simtit cam demult ca nu se misca, ma intindeam pe spate si il mangaiam/ adica imi mangaiam burtica urmarind cu atentie burtica sa obsevr miscarea, nu intotdeauna lovea mai tare. Nastere usoara.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Carpe Diem
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Carpe Diem
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Andra (acum 13 ani)

In legatura cu intrebarea ta nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi.Am citit si eu mai multe carti in domeniu despre gravide si din cate am inteles miscarile copilului se diminueaza natural spre luna a 8 iar din luna a 9 a aproape ca numai sunt deloc perceptibil.Asta datorita faptului ca, copilul nu mai are un spatiu chiar atat de mare ca sa se miste la fel de mult.cu toate astea el da din manute picioruse numai ca miscarile se simt mult mai putin..Dar spre linistea ta te-as ruga sa-ti faci o ecografie caci nu e bine sa te stresezi in ultimele 2 saptamani.Eu ti-am zis din ceea ce am citit inseamna ca nu-i nimik grav.Oricum o ecografie nu strica.Nastere usoara.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mihaela (acum 13 ani)

Copilul trebuie sa se miste zilnic, asta este cert. Sigur ca nu mai este asa activ pt ca asa cum spunea Andra nu mai are loc. Dar eu o simtem pe fetita in fiecare zi, in special daca ma asezam pe partea dreapta in pat, imediat se sesiza. Cel mai bine este sa mergi la medic, acesta iti va monta un aparat de monitorizare a batailor inimii si a contractiilor pe care probabil le simti de ceva vreme. In felul acesta te vei linisti.
Nu te stresa in timpul cat a mai ramas pana la nastere pt ca afecteaza bebelusul.
Multa sanatate si nastere cat mai usoara!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.