Clickmed
programare rapida la medic

Care ar fi cauza?

Migrena
Intrebare postata de violeta1027 cu 13 ani in urma

Buna sunt Violeta din Bistrita si am 37 de ani si de un an sunt procupata de o problema la care inca nu am gasit rezolvarea. Prima criza de genul tulburare de vedere care tine 10-15 min, urmata de o migrena ingrozitoare si apoi amortirea bratului stang mai tare degetele de la mana, ma fac praf o jumatate de zi. Asta mi sa intamplat de cateva ori la interval de o luna sau cel mult la doua.Am fost si la urgenta, si la neurolog, am facut tratament cu tanakan si piracetam timp in care chiar m-am simtit bine, dar duapa o perioada iar a inceput aceeasi criza fara nici o exceptie. Luna trecuta am facut si encefalograma la spital unde nu se vede absolut nimic de preocupat, dar ieri am avut parte de acceasi problema la 9 dimineata asa din senin.Eu nu plec de acasa fara sa iau micul dejun si sa-mi beau cafeaua pt ca sunt cu tensiunea mica . Multumesc anticipat celor care i-mi vor da un sfat sau un ajutor pe ce drum s-o iau sa aflu cauza.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Care ar fi cauza?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Ionescu (acum 13 ani)

In cazul dumneavoastra singurul drum care va poate ajuta cu adevarat este cel la capatul caruia se afla un cabinet al unui medic homeopat cu experienta.
Insa in Bistrita nu stiu daca dati de vreun medic homepat care sa practice homeopatia clasica, trebuie poate sa mergeti in alt oras; trebuie sa va interesati.
Cafeaua este exact ceea ce nu ar trebui sa beti in nici un caz, caci la migrene de acest gen este cel mai rau lucru pe care il puteti face. Amortirea bratului stang si tulburarea vederii arata ca sangele dvoastra este intr-o stadiu foarte toxic si foarte acid si riscati curand si alte afectiuni daca nu schimbati ceva.
Va trebuie o dieta sanatoasa, eliminarea acidozei, eliminarea cafelei, curatirea sangelui cu ceaiuri si remedii naturiste (galbenele, urzica, salvie) si/sau homeopate si un tratament homeopat paliativ pt. aceste atacuri. Cauza bolii este insa in sange si cu medicamentele chimice nu aveti nici cea mai mica sansa de a imbunatati calitatea lui, ci dimpotriva.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
violeta1027 (acum 13 ani)

Multumesc foarte tare pentru sfatul dumneavoastra pe care o sa-l iau in considerare, dar am uitat sa specific ultima problema care a aparut in sanatatea mea si anume de diagnosticul dat de cardiolog tromboza vasculara profunda in urma umflaturii piciorului drept si acuma sunt cu trombostop si detralex.Problema este veche de trei luni si ma gandesc daca nu au legaturi una cu alta din cauza circulatiei. Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de violeta1027
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de violeta1027
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
YMA (acum 13 ani)

Sigur exista o legatura intre toate.Ar fi bine sa te mai vada un cardiolog,unul bun,sa mai ceri o parere dar te sfatuiesc sa mergi la un cabinet particular,nu la spital.Trebuie sa se gaseasca un leac,dar depinde si unde il cauti.Pe acest forum,desi toti sint bine intentionati,nu vei gasi decit pareri.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.