Clickmed
programare rapida la medic

Ejaculare precoce? raspuns medic

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de vasile. cu 13 ani in urma

Buna . Am o problema care m-a ingrijoreaza . De cateva luni am o prietena , si ne-am hotarat sa ne incepem viata sexuala , dar la prima incercare era dupa aproximativ o saptamana de la ultima masturbare si ciudat am avut o ejaculare in timpul preludiului dupa care m-am panicat si nu am mai avut erectie decat foarte putin. Dupa vre-o doua luni am facut a 2-a incercare dar re data asta cu masturbare inainte si rezultatul a fost acelasi si chiar dak incercam sa obtin o erectie suficient de puternica pentru a avea un act sexual obtineam o alta ejaculare. Ce se intampla ? Si ce pot face in privinta asta? Multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ejaculare precoce?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih.dr.Gabriela Marin MPsih.dr.Gabriela Marin este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Vasile,
Asa cum tu ai spus, erectia sp***a se datoreaza faptului ca te-ai panicat. Starea de teama - frica sau anxietate- diminueaza prin intermediul mecanismelor psihice si hormonale implicate cantitatea de sange care ajunge la nivelul penisului si deci implicit gradul de erectie.
Deasemenea, starea de teama si anxietate determina si aparitia ejacularii precoce. Solutia? Renunta la teama.
La ejacularea precoce contribuie si reflexul ejaculator rapid capatat in urma practicii masturbarii. Solutia? Ok, sa te masturbezi daca nu ai o partenera stabila- sau daca nu ti-ai inceput inca viata sexuala, dar fa eforturi si rezista cat mai mult pana sa ejaculezi. Cunoaste-ti corpul si nivelul de excitare astfel incat sa poti constientiza punctul non-retour - gradul de excitatie de la care ejacularea devine iminenta.
Poti citi numeroase carti pe tema asta, iti recomand " Placerea sexuala" de la editura Kondily.
Mult succes:)

Psih.dr. Gabriela Marin / Cabinetul Abc Psihosucces
Telefon:0743351579
Email: [email protected]
www.Psihoterapie-Sexologie.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.