Clickmed
programare rapida la medic

Daca sistemul imunitar este destul de precar, se mai recomanda tratamentul cu citostatice?

Cancer
Intrebare postata de Elena I. cu 13 ani in urma

Inainte de toate, vreau sa va MULTUMESC pentru raspunsul acordat. In urma discutiei anterioare, aduc o completare cu privire la medicamentul recomandat de medic mamei mele. Este o solutie numita Condyline( firma Astellas) care ar trebui aplicata pe zonele afectate (sunt alunite pe suprafate destul de mari, atat in zona gatului, cat si pe spate).

Citind prospectul, am constatat ca sunt multiple consecinte secundare( greturi, varsaturi, ameteli, coma pt 2-3 minute), provocand de asemeni si o insuficienta respiratorie.
Mama mea are mai multe afectiuni: inceput de astm, probleme cu inima, ficatul este marit, micoza.
Dat fiind faptul ca sistemul ei imunitar este compromis, credeti ca se mai poate aplica acest tratament citostatic? In aceste conditii, riscul de a deceda mai repede este cu sau fara acest tratament?

Va rog sa imi raspundeti, fiecare zi conteaza! Va multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Daca sistemul imunitar este destul de precar, se mai recomanda tratamentul cu citostatice?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Iuli (acum 13 ani)

Toate medicamentele pot avea efecte secundare sau adverse. Cititi prospectul de la vitamina C sau de la aspirina si va veti ingrozi. Producatorii de medicamente sunt obligati sa treaca toate posibilele efecte adverse, insa acestea de multe ori nu apar, sau cel putin nu toate si nu in acelasi timp.
Vad ca puneti la indoiala ceea ce va recomanda medicii. Personal v-as sfatui sa nu va mai puneti intrebari singura sau sa cititi pe Internet deoarece nu faceti decat sa inrautatiti situatia. Daca nu aveti incredere in acel medic, cautati o a doua parere medicala. Insa respectati ce va spun medicii, pentru ca nu o fac degeaba. Mama dvs este intr-o situatie critica si datoria dvs este sa luptati pana la capat pentru dansa si sa fiti alaturi de ea, respectand pasii indicati de medic. Acesta stie mai bine ce are de facut si interesul sau este ca pacientul sa traiasca cat mai mult si cat mai bine.
Sanatate va doresc si dvs si mamei

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Elena (acum 13 ani)

Intr-adevar, situatia este destul de critica si incerta in acelasi timp. In momentele de maxima intensitate, pline de riscuri, orice greseala poata atrage dupa sine consecinte nefaste.. Incerc totusi, sa abordez situatia dintr-un alt unghi de vedere, mai optimist. Apreciez faptul ca mi-ati raspuns,
Dumnezeu sa ne fie alaturi, atat noua, cat si dvs.!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
valicohai (acum 13 ani)

Buna seara!
Va-teleg ingrijorarea si ceea ce va spun in continuare nu este o gluma p***a.
Va rog sa intrati pe internet si sa dati cautare la urmatorul nume:
TULLIO SIMONCINI!
Este vorba despre un pr.dr. italian care a dat peste cap toate studiile referitoare la cancer ca maladie, pornind de la prezumtia, ulterior demonstrata, ca este vorba de o ciuperca (majoritatea site-urilor pe care le veti gasi sunt straine, dar veti gasi ceva si in romana, fiindca eu am gasit mai demult ).Acolo veti gasi interviuri, demonstratii si tot ce vreti, referitoare la aceasta metoda inedita.
A gasit si o rezolvare, un ac de cojoc pentru aceasta ciuperca: banalul bicarbonat de sodiu(Ca2CO3) pe care in general il folosim in bucatarie sau la albirea dintilor, sau mai stiu eu la ce.
Lumea medicala din domeniu este in alerta maxima!
Se naruie ani de studiu si fonduri enorme papate ani de zile!
Probabil si gigantii farmaceutici sunt la fel sau cauta o alta maladie pe spatele careia sa faca iar banuti frumusei.
Amintesc celor mai tineri si nu numai, ca in anii ''''80, printre toate relele, mai mici ca acum, a existat la Cluj, un prof. univ. Leontopol, care in pivnita casei sale a sintetizat, pornind de la banalul revelator fotografic,un medicament caruia i-a dat si numele(Leontopol) cu care a reusit sa cureze bolnavi chiar si in faza terminala(au fost cateva cazuri care au venit chiar din vest unde nu li se mai dadea nicio sansa), de cancer cu diferite localizari. Regimul de atunci nu a brevetat aceasta descoperire,astfel urmele d-lui Leontopol se pierd pe undeva prin Argentina.
Fac aceasta postare in memoria unui amic de-o varsta cu mine, care s-a stins cu cativa ani in urma,datorita unui cancer de colon, dupa o evolutie fulgeratoare a bolii si cu toate ca fusese tratat cu citostatice.
Stiu ca voi starni un val de discutii nefavorabile mie, dar va rog sa chibzuiti bine inainte de-a va asterne gandurile fiindca mi-e teama ca o sa gresiti.
Va doresc multa sanatate tuturor!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de valicohai
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de valicohai
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.