Clickmed
programare rapida la medic

Streptococ beta hemolitic raspuns medic

Afectiuni respiratorii la copii
Intrebare postata de manuela2496159 cu 13 ani in urma

Fiicei mele in urma unui exudat i-a iesit acest strepococ beta hemolitic de tip A, i-am facut analize , aslo a iesit in valori normale si toate celelelte analize prescrise. a avut putin vsh marit( foarte putin peste limite) Medicul Orl-list a zis sa o las deocamdata , dar eu vreau sa va intreb daca trebuie facut vreun tratamaent, daca stie cineva un tratament naturist as fi recunoscatoare. am sa-i refac acest exudat intr-o alta clinica , dar pana atunci oare nu pot face nimic. Am citit ca este foarte periculos acest strepococ asupra articulatiilor si a inimi. Multumesc tuturor care imi ofera ajutor!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Streptococ beta hemolitic"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

elena, Iasi (acum 13 ani)

Acest streptococ este intr-adevar periculos. Se spune despre el ca '''' linge articulatiile si musca inima''''. Cel mai bine ar fi sa faceti toti membrii familiei exudat faringian. Am inteles ca daca este pozitiv la un membru al familiei, este si la ceilalti. Nu cred ca nu ai mancat niciodata cu lingurita fetei sau ca nu ai baut din acelasi pahar, dupa ea. Oricum, nu-i chiar de speriat pt ca se trateaza cu antibiotice si se face din nou exudatul dupa un timp. Cred ca se poate face la Institutul Cantacuzino un autovaccin care se administreaza apoi dupa o schema. In urma cu vreo 10 ani fetelor mele li s-a gasit in gat acest tratament si am rezolvat cu autovaccin facut in Iasi la o sectie a institutului Cantacuzino. Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
IOANA MIOANA este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Buna ziua! Ex. faringian pozitiv pt. streptococ betahemolitic tip A (SBA) fara semne de boala arata starea de purtator care trebuie tratat cu antibiotic pentru ca este sursa de infectie pentru cei din jur, in special copii. Membrii familiei trebuie sa-si efectueze ex. faringian si sa se trateze si ei daca iese pozitiv. La adultii cu imunitata buna nu prea rezista SBA in gat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IOANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IOANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni respiratorii la copii.

Inscrie-te aici!
Rodica Sandu (acum 10 ani)

Buna ziua!
Recent am scris un articol despre fata mea care a urmat un tratament naturist si Aslo si-a revenit de la 1300 la 150 dupa 2 luni. de asemenea avea un stafilococ fixat in oase iar fata mea era alergica la penicilina,implicit la moldamin. Acest lucru m-a convins sa ma inscriu in sistem in urma cu aproape zece ani si de atunci tot am avut fel si fel de rezultate. Daca doriti sa stiti mai multe, accesati www.sanatateprinaloe.ro, intrebari la [email protected], tel 0721 578 789. Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11545864875 (acum 5 ani)

Si eu am aceasta problema cu baiatul...maine merg la medic....si voi consulta sapt viitoare medic naturist...revin cu o schema de tratament...Sanatate multa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11545864875
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11545864875
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.