Clickmed
programare rapida la medic

Anorgasmie secundara raspuns medic

Disfunctii sexuale feminine
Intrebare postata de arian_a cu 13 ani in urma

Nu pot obtine ici un tip de orgasm provicat de o persoana de o alta persoana in afara de mine.am un iubit stabil si ne iubim.i-am exprimat problema.el are mereu orgasm.ii ofer cele mai sublime clipe.ii indeplinesc orice fantezie.spune ca doreste rezolvarea problemei mele dar nu observ asta.mi-a oferit de cateva ori sex oral dar fara finalitate(cred ca ar fi fost perfect daca ar mai fi continuat 50 sec).eu deja nu mai insist.nu mai spun nimic.ideea e ca nu isi da silinta.parca e important doar ca el sa aiba orgasm(sau sa se simta bine,desi el nu recunoaste asta).eu nu ii mai sugerez ce mi-ar face placere deoarece am impresia ca ar dura prea mult sa ajung la placerea maxima si l-as obosi prea tare.(care e perioada maxima in care femeia ar trebui sa ajunga la orgasm fara sa fie considerata ac***a o disfunctie?)il iubesc,sunt atrasa de el,e curat,am pofta de sex dar ma frustreaza pb asta.recent,discutand despre pb cu el mi-a spus ca am un vagin cam mare...am avut o sg relatie sexuala inainte de a avea cu el...nu cred ca e "cam mare".e o jignire profunda care a reusit sa ma inhibe...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Anorgasmie secundara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psih.dr.Gabriela Marin MPsih.dr.Gabriela Marin este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Ariana,
Din ce-mi povestesti inteleg ca singura poti obtine orgasmul. Asta este extraordinar. Mai este doar o chestie de comunicare sa-l obtineti impreuna. Concluzia ta ca nu poti obtine orgasmul provocat de o alta persoana este prematura in conditiile in care nu ai avut pana acum decat doi iubiti. Multe femei relateaza ca dupa ce si-au schimbat partenerul sexual situatia lor s-a imbunatatit.
Remarca lui vizavi de dimensiunea vaginului tau este total nepotrivita. Dimensiunile organelor sexuale sunt variabile si nenumarate. Un vagin mai mic se dilata foarte mult atunci cand este excitat, practic ele se cam adapteaza dimensiunilor celuilalt. Sunt foarte rare cazurile de incompatibilitate, mai ales in conditii de masuri extreme. Penis prea mic sau prea mare. Probabil ca mai corect ar fi fost sa spuna " ca vaginul tau este prea mare pentru mine" . Iar aceasta afirmatie contine si solutia in ea!
Mult succes !

Psih.dr. Gabriela Marin / Cabinetul Abc Psihosucces
Telefon:0743351579
Email: [email protected]
www.Psihoterapie-Sexologie.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Disfunctii sexuale feminine.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Bugeania (acum 13 ani)

Parerea mea ca ai langa tine un nestiutor dezinteresat , ai aratat prea multa dragoste pt el si iai satisfacut toate dorintele din cate inteleg cea ce ia "taiat" interesul de a te avea multumita langa el , in principiu iai dat tot fara sa primesti nimic. Este dur adevarul , stiu. Dar gandeste-te bine si o sa vezi ca am dreptate. Sfatul meu pt k sexul este 60 % dintr-o relatie este urmatorul : excita-l si departeaza-te motic***a cat mai bland : - Dragul meu de ce sa facem dragoste daca eu nu ma simt bine. Se va supara pe moment dar isi va da seama ca trebuie sa faca eforturi pt tine daca intradevar te iubeste. Pentru ca trebuie sa fi si egoista cateodata. Si pana la urma merita sa stai cu cineva care nu te iubeste atat cat sa te vada radiind de fericire , inflorind ca o floare dupa un orgasm puternic. Si nu vb din carti sant un barbat bine si urasc ignoranti. Sper sa ajute Sebi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
roxana (acum 12 ani)

am 21 de ani si intotdeauna am avut numai orgasm clitoridian niciodata vaginal.am intretinut raport sexual cu 2 baieti pana la aceasta varsta.este o problema nerezolvabila?va rog daca se poate sa mi raspundeti.multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.