Clickmed
programare rapida la medic

Probleme cu picioarele

Oase si articulatii
Intrebare postata de gaburici75 cu 13 ani in urma

Am fost la Techirghiol si am facut 2-3 impachetari cu namol, dupa care am fost la 3 zile la Baile Felix si am stat in apele termale de acolo.dupa toate acestea am foarte mari dureri de picioare(Ex. umflarea gleznelor si a talpilor), practic nu mai pot sta in picioare, nu pot pasi.Va rog dati-mi un sfat, va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme cu picioarele"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

ana (acum 13 ani)

cand e vorba de bolile reumatice , in primele zile de tratament durerile se acentueaza ,cereti sfatul medicului, sa nu fie vorba de altceva

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Liana (acum 13 ani)

Si eu dupa ce fac diverse cure la statiuni, ajung acasa si chiar vomit, ma doare capul si abia stau pe picioare. Dar alte persoane mi-au spus ca este normal, este efectul de curatare si de vindecare.Am asteptat cateva zile, dupa care m-am simtit foarte bine.Totusi daca doriti sa limitati continutul de sare in alimentatie, ar fi foarte bine, si un sprijin psihologic, care va va ajuta sa treceti cu bine peste aceste suferinte, care dureaza de multi ani, ma gandesc si s-ar putea sa aveti niste blocaje emotionale care sa aibe ca repercursiuni suferintele fizice pe care le acuzati.
Puteti sa tineti in casa si un busuioc sau o lac***aa, sa ii simtiti mirosul are un efect imediat de linistire, de crestere a increderii de calmare.Se poate si un mers la biserica sa ajute foarte mult.
Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gaburici75 (acum 13 ani)

multumesc pentru sfaturi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gaburici75
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gaburici75
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.