Clickmed
programare rapida la medic

Fimoza

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Player cu 13 ani in urma

Am doar 15 ani si din cate stiu din copilarie am aceasta boala, din cate imi aduc aminte eu cand eram mai mci pe la 11-12 ani parinti mau intrebat daca mi se decaloteza penisul si eu mintindu-i le-am spus ca da nu am vut nici un contact sexual.Credetica dupa mai ulte contacet sexuale se va decalota.Sau ce pot face eu in casa fara sa stie parinti sau sa merg la dorctor.Multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Fimoza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 13 ani)

Nu trebuia sa ii minti. Nu cred ca se vor supara acum daca le spui ca ai o problema. Poti vbi cu tatal tau si sa ii spui ca nu ai stiut atunci ce inseamna sau ca nu ai inteles intrebarea. Fimoza nu e o problema grava, se rezolva usor la medic, dar singur nu cred ca vei reusi si eu zic sa nu incerci, sa nu rupi ce nu trebuie rupt si sa faci vreo infectie. Atunci chiar ar fi nasol si vei fi obligat sa faci ceva de urgenta.
Inteleg ca nu iti este comod, dar gandeste-te ca 1. tatal tau are si el un penis si a avut poate probleme cu el (poate chiar la fel ca si tine!), deci te intelege 2. medicul a mai vazut vreo cateva MII de penisuri de toate formele, marimile, culorile etc, deci al tau nu va constitui o noutate :)
Iti spun din proprie exp ca e mai bine sa discuti cu ai tai decat sa te framanti singur si poate sa faci mai rau sau mai nasol, cand vei dori sa iti incepi viata sexuala, sa ai probleme, sa iti fie teama si sa te faci de ras fatza de fata respectiva. Asa, dupa ce rezolvi aceasta mica problema, vei putea sa ai incredere in tine si totul va merge ca pe roate la momentul respectiv :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
te ajut (acum 10 ani)

Sall am avut si eu fimoza pe la 6-7 ani dar din fericire ea se poate trata......
1.incerci sa il decalotezi in intregimechear daca te doare si pui rivanol pe el ori cu o compresa ori torni cate putin pe el si daca faci asta in fiecare zi timp de cateva zile sau saptamani o sa vezi ca nu o sa te mai suture cand pui mana pe cap si o sa il decalotezi in intregiome

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.