Clickmed
programare rapida la medic

Concediu?

Sarcina
Intrebare postata de elaiulia cu 13 ani in urma

As avea o intrebare.Sunt insarcinata in 21 de saptamini si de la 8 saptamani sunt in concediu medical.De la ginecolog am pana acum 84 de zile de concediu.As vrea sa stiu cate zile pot avea in total.Eu am proble cu coloana si de acea nu am mai mers la servici.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Concediu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

sonia2222 (acum 13 ani)

din cate stiu nu trebuie sa depasesti de la GINECOLOG 126 de zile inainte si dupa ce termini postnatalul, pt ca altfel ti se scad nu stiu cate luni din acei 2 ani. stiu ca la 30 sau 32 de saptamani medicul de familie iti da concediu prenatal cu codul 08, ca presupun ca pana acum ginecologul ti-a dat cu 01(pt boala obisnuita). eventual mai ia-ti de la medicul de familie concediu medical obisnuit(ca la ala nu se calculeaza cele 126 de zile) si o mai lungesti asa. dar daca ti-ai luat de 8 saptamani concediu asta inseamna 56 de zile, si de la 21 de saptamani pana la 30 mai sunt 63 de zile adica total de 119 zile, deci nu ai depasi. dar daca nu ti-l dade la 30 de saptamani ci de 32 iti iei de la medicul de familie 14 zile de concediu medical si gata,s-a rezolvat. mai intereseaza-te. Sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.