Clickmed
programare rapida la medic

Vertebra L5 raspuns medic

Oase si articulatii
Intrebare postata de andreeva cu 13 ani in urma

In urma unui accident auto m-am ales cu fractura vertebrei L5. din cate mi-au spus doctorii a fost cel mai fericit si cel mai usor caz din cate puteau fi. mi-au recomandat repaus total 6 saptamani si purtarea unui corset special de cate ori ma ridic din pat pt a evita complet rasucirile si aplecarile. merg singura dar nu fac nici un efort la recomandarea medicilor. as dori sa stiu in cat timp voi fi vindecata complet, daca o sa fie necesara fizioterapie sau daca voi putea fi ca inainte de accident. tin sa precizez ca in urma rmn-ului a reiesit ca in afara faptului ca vertebra are o mica ciobitura (fractura) spre norocul meu nu a atins nimic, nici un nerv sau altceva

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vertebra L5"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

(acum 13 ani)

Sigur vei avea nevoie si de fizioterapie, cred ca nu iti poate spune nimeni in cat timp vei fi vindecata complet, fiecare organism are modul sau de recuperare.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alina Iatan, recuperare medicala MAlina Iatan, recuperare medicala este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

buna ziua! fizioterapia e indicata numai daca exista durere sau cicatrice mai urate....daca nu ai nevoie de exercitii de mobilitate si apoi un program de gimnastica medicala. Sanatate multa! cu drag, Alina Iatan. wwwfkt.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alina Iatan, recuperare medicala
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alina Iatan, recuperare medicala
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.