Clickmed
programare rapida la medic

Lipsa apetitului sexual

Psihologia cuplului
Intrebare postata de silvia14111435 cu 13 ani in urma

Sunt impreuna cu iubitul meu de 3 ani si tot cam de atunci locuim impreuna si dintotdeaua am avut o problema cu faptul k nu am nicodata chef sa facem dragoste...el imi reproseaza k eu nu fac niciun gest nu incep niciodata sau nici macar nu dau de inteles k am chef...oriqm problema asta e cu vechime in familia mea ac***a in vedere k nici bunicile mele si nici mama mea nu au avut un mai mare chef decat al meu ele si.au mai si incasat.o de la sotii lor din cauza problemei...al meu nu a ajuns la asa cva...doamne fereste...oricum tin sa specific ca am 21 de ani si pana acum nu am aflat ce e ala orgasm desi ma atrage ft mult iubitul meu dn toate punctele de vedere...help me

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Lipsa apetitului sexual"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Mirkea88 (acum 13 ani)

Sunt doua variante: ori e vina lui, ori e vina ta. Din moment ce spui ca niciodata nu ai chef sa faci dragoste cu el, inseamna ca probabil nu iti place ce sa intampla in timpul actului sexual. Iar faptul ca nu ai avut niciodata orgasm poate fii unul din motivele care te retin in a face dragoste. Curiozitatea mea este: Cat tine un act sexual intre tine si prietenul tau? S-ar putea ca tie sa iti trebuiasca mai mult timp pt a ajunge la orgasm.
A 2-a varianta. S-ar putea sa fii frigida. De obicei frigidele dupa cateva acturi sexuale esuate(adica fara placere,orgasm) isi pierd vointa de a face sex, iar cand fac, o fac "de dragul" partenerului, nu din proprie initiativa. Din cate stiu eu exista tratamente pt frigiditate, cu ajutorul carora poti scapa de aceasta problema.
Deci, ori esti tu frigida, ori exista o incompatibilitate intre tine si partenerul tau.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mirkea88
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mirkea88
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
danyelin (acum 13 ani)

Buna.Din relatarile tale eu cred ca voi aveti si o problema de comunicare.Intr-un cuplu acest aspect e foarte important,altfel se va instala relatia platonica care,poate duce la o indiferenta tacita a dorintelor sexuale.Ai incercat sa discuti cu partenerul tau despre ce te framanta? Simti ca poti aborda cu el acest subiect?Am inteles ca el iti reproseaza ca nu iei atitudine .Poate tocmai el ar putea avea o mica problema prin faptul ca asteapta sa incepi tu cu propuneri.Se ocupa suficient de bine cu tine inainte de inceperea actului sexual? Preludiul isi are si el rostul lui si e la fel de important ca actul in sine.Tu spui ca el te atrage din toate punctele de vedere.Atunci ai putea incerca sa te debarasezi de ideea ca mama sau bunica ta au fost la fel si sa incerci sa descoperi barbatul de langa tine prin alt mod.Acela de a-l provoca.Vei vedea in ce masura o sa-l surprinzi si poate te surprinzi si pe tine.Uneori oamenii se inchid intr-o carapace si devin proprii prizonieri cuprinsi intre inhibitii.Normal ca pot exista si alte cauze insa ma gandesc ca ac***a doar 21 de ani ar trebui incercate variantele si apoi vei afla tu raspunsul la ce te framanta.Exista si specialisti binenteles insa ar trebui sa-ti dai intradevar seama daca chiar trebuie sa apelezi la ei.Toate bune si...mult noroc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
silvia14111435 (acum 13 ani)

pfff...voi aveti dreptate...de fapt eu sunt si o persoana putin inhibata dar el m.a ajutat sa trec peste inhibitii insa vad k traume mai sunt...incerc sa trec peste...ma straduiesc :D


ms mult de sfaturi :*

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de silvia14111435
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de silvia14111435
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
danyelin (acum 13 ani)

Sa-ti fie de bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de danyelin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de danyelin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.