Clickmed
programare rapida la medic

Proteza

Oase si articulatii
Intrebare postata de anaderol cu 13 ani in urma

Cum se poate estima cind am nevoie de proteza la sold .diagnostic;osteonecroza aseptica cap femural

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Proteza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Cristian (acum 13 ani)

Asociatia Auci


Buna ziua,
Ma numesc Dedulescu Cristian locuiesc in Bucuresti si sunt colaborator al Asociatiei Auci. Mentionez ca sunt o persoana cu handicap locomotor,handicap pe care l-am dobandit in urma unui accident rutier.
Aflandu-ma in aceasta situatie cunosc destul de bine situatia grea prin care trece o persoana cu amputatii si care are nevoie de o proteza.
Din postrura de coloaborator al Asociatiei Auci v-as ruga ca impreuna cu dumneavoastra sa facem cat mai cunoscut acest proiect"Baieti pe picioare" prin intermediul presei locale, televiziuni locale,radiolui local cat si prin lipirea de afise sau fluturasi, pentru a fi accesibil cat mai multor baieti cu amputatii din toata tara.


În urma unui accident sau a unei boli, ti-ai pierdut unul sau mai multe membre (mîinile sau picioarele)? Toti din jurul tãu te marginalizeazã, te desconsiderã? Nu mai esti întreg, nu mai esti bun de nimic? Singura solutie rãmîne proteza. Dar ce te faci cînd nu ai bani s-o cumperi?! Te ajutã statul? Da... numai cã procedurile prin care poti obtine o protezã astfel sînt extrem de greoaie, pot dura ani întregi. Cu sigurantã prin aceastã situatie trec zeci, poate chiar sute de persoane, care aleg sã-si închidã viata.
Totul se poate, însã, schimba. Asociatia Universitarã de Colaborare Internationalã (AUCI) din Italia îi ajutã pe tinerii români (bãrbati) care au unul sau mai multe membre amputate sã obtinã proteze în mod gratuit. Astfel, prin proiectul Bãieti pe picioare, Asociatia AUCI îsi propune sã schimbe viata unui numãr cît mai mare de persoane. Bãrbatii cu vîrste între 20 si 40 de ani, dezavantajati din punct de vedere social si economic, care,in urma unui eveniment traumatic, au suferit amputarea unuia sau a mai multor membre, pot beneficia de o protezã(proteze).
Proiectul are scopul de a-i ajuta pe tinerii români lipsiţi de membre, de a efectua demersurile şi procedurile medicale necesare pentru obţinerea protezelor de înaltă calitate estetică şi funcţională.
O proteză costă foarte mult pentru că este ca o maşină.Asociatia AUCI ofera proteze fiabile pentru că băieţii sunt tineri, iar acestea trebuie să-i ţină o viaţă,
Proiectul "Baieti pe picioare" a luat nastere in iunie 2005 si de atunci de la un an la altul a fost ajutati din ce in ce mai multi baieti romani cu amputatii. Din anul 2005 si pana astazi au fost ajutati peste 80 de baieti din Romania.

Numai in anul 2010 au fost ajutati 37 de baieti carora li s-au dat 41 de proteze.

Asociatia Auci isi propune ca si de acum inainte sa ajute cat mai multi baieti cu amputatii.

Asociatia Auci a încheiat un parteneriat în luna octombrie a anului 2009 cu Fundaţia „Solidaritate şi Speranţă“ a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei prin intermediul căruia persoanele care au unul sau mai multe membre amputate pot fi ajutate să obţină o proteză. Proiectul „Romania, băieţi pe picioare“, cu scop socio-sanitar, care îşi propune intervenirea asupra unui mare număr de subiecţi tineri cu unul sau mai multe membre amputate, din România, şi, deseori, cu o viaţă de marginalizare şi sărăcie.

FOARTE IMPORTANT!
Pacientii care vor merge in Italia pentru protezare nu vor plati absolut nimic. Toate costurile sunt suportate de Asociatia Auci.




Pentru a beneficia de proiectul "Baieti pe picioare" pasii sunt urmatorii:
1) Completarea unui formular cu date personale ( nume si prenume, varsta,adresa unde locuieste, telefon, adresa e-mail, inaltime, greutate si cateva cuvinte despre modul in care a ajuns la amputatie)
2) Este nevoie de un set cu fotografii, din care sa se vada cat mai bine handicapul(amputatia) pacientului.
In momentul in care avem toate aceste date personale impreuna cu fotografiile, pasii sunt urmatorii:
1) Eu, Dedulescu Cristian colaborator al Asociatiei Auci le voi trimite catre doctorii de la Auci.
2) In momentul in care datele personale si fotografiile, ajung la asociatie, sunt studiate si analizate de doctorii de specialitate. In functie de gravitatea cazului si de situatia financiara si sociala a fiecarui pacient ii va fi intocmit un dosar medical.
3) In urma acestor investigatii pacientul va intra pe o lista de asteptare cuprinsa intre 4-6 luni.
4) In momentul in care pacientului ii va veni randul sa mearga in Italia (Roma) pentru protezare si recuperare, va fi contactat telefonic si prin e-mail de catre reprezentantii Auci.


Cum trebuiesc facute corect fotografiile:
Pentru cei cu amputatii de membre superioare.....
Trebuiesc facute 9-10 fotografii imbracat in haine de strada
Trebuiesc facute 9-10 fotografii in care sa se vada foarte bine bratul sau bratele amputate (LA BUSTUL GOL)
In cazul in care exista un singur brat amputat trebuiesc facute 9-10 fotografi la bratul sanatos
Fotografiile trebuiesc facute din mai multe unghiuri( spate,fata,lateral etc) si din plan apropiat si plan departat

Pentru cei cu amputatii de membre inferioare......

Trebuiesc facute 9-10 fotografii imbracat in haine de strada
Trebuiesc facute 9-10 fotografii in care sa se vada foarte bine piciorul sau picioarele amputate (IN CHILOTI)
In cazul in care exista un singur picior amputat trebuiesc facute 9-10 fotografi la piciorul sanatos
Tot la piciorul sanatos trebuiesc facute 5-6 fotografii la talpa piciorului cu ciorap
Tot la piciorul sanatos trebuiesc facute 5-6 fotografii la talpa piciorului fara ciorap (sa fie talpa goala)
Tot la piciorul sanatos trebuiesc facute 5-6 fotografii la talpa piciorului cu pantof,adidas etc
Pentru cei cu un singur picior amputat, trebuiesc facute 9-10 fotografii cu carje,baston,cadru etc...afara din casa( in parc, in fata blocului, in curte, etc)
Pentru cei cu ambele picioare amputate trebuiesc facute 9-10 fotografii: in carut,pe banca,pe scaun etc,afara din casa (in parc, in fata blocului, in curte, etc)
In toate aceste fotografii trebui sa se vada persoana in cauza din cap pana in picioare inclusiv fata.

Foarte important.... Fotografiile trebuiesc sa fie cat mai clare si cat mai corecte pentru ca doctorii de la Asociatia Auci sa poate vedea cat mai bine cazul dumneavoastra. De asemenea trebuiesc facute cat mai multe fotografi deoarece vor fi selectate cele mai importante pentru dosarul dumneavostra.

Exemplu de formular:

Cateva cuvinte cum ai patit accidentul:

Adresa completa:

Nume si prenume:

Telefon:

Adresa de e-mail:

Varsta:

Greutate:

Inaltime



Contact: Dedulescu Cristian.
00.40.762.300.688
00.40.21.451.18.47
[email protected]


Contact:Asociatia Auci
Tel: +39 06 3015 4538
fax: +39 06 3550 5107
e-mail: [email protected]
Adresa:L’AUCI si trova presso la Facoltà di Medicina di Roma – Università Cattolica del Sacro Cuore
in Largo A. Gemelli, 8
Ex Collegio Joanneum, stanza 258 c

Povestea lui Emil


In 2008 am avut un accident de masina unde s-a rupt proteza pe care o aveam si genunchiul. pana a auzi de asociatia AUCI viata mea era grea, tot timpul eram dependent de carje, mi-am facut o proteza in Romania pe care nu o puteam folosi pentru ca imi producea rani profunde. aveam putine sperante sa merg din nou si din cauza fracturii la genunchi, nu credeam ca o sa reusesc vreodata sa merg, mai ales fara carje. Toate zilele erau la fel…negre…pana intr-o zi cand a venit secretarul din cumuna noastra cu niste foi unde scria despre asociatia auci…in acel moment am simtit cum rasare soarele in viata mea, tot in aceiasi zi am luat legatura cu Dedulescu Cristian(un baiat cu o inima mare) care mi-a spus ce trebuia s-a fac. Parca era un vis, nu-mi venea s-a cred ca cineva te poate ajuta neconditionat. Dar dupa aproape o luna visul a devenit realitate: am primit biletul platit integral dus intors. Ajuns la Roma, Massimo m-a astepta la aeroport si am mers la Hotel foarte frumos unde dormeam si mancam, in fiecare dimineata venea Massimo si ma ducea la cetru de protezare unde l-am cunoscut pe Franco(tehnicul orthopedic) foarte priceput care mi-a facut o proteza noua si frumoasa pe care o puteam folosi foarte bine, drept dovada am reusit sa merg fara carje de cum am probato. Dar cel mai uimitor lucru este ca NU AM PLATIT NICI UN LEU PENTRU NIMIC, TOTUL GRATIS!!! Dupa numau 4 zile m-am intors pe picioarele mele, ma ajutam cu o singura carja la care am renuntat dupa doua saptamani. Toate acestea fiind posibile cu ajutorul lui Massimo Liberatori care este fondatorul si creerul asociatie AUCI, un doctor chirurg care se simte mai mult roman decat Italian, o persoana deosebita este greu sa o descrii in cuvinte, este o persoana care nu se mai satura s-a daruiasca bucurie. Vreau s-a multumesc asociatie AUCI care mi-au dat o viata noua!















Povestea lui Marian

Salutare tuturor,
Ma numesc Marian Minea si in 2006 am avut un accident feroviar in urma caruia am ramas fara ambele picioare,deatunci am inceput o noua viata foarte grea cu multe obstacole.Nu am avut posibilitatea sa-mi fac proteze deci eram din ce in ce cu moralul la pamant dar nu am clacat cu ajutorul familiei am reusit sa trec peste acea perioada.Iar in luna ianuarie 2010 ascultand Rdio Romania Actualitati(intamplator in accea zi) sa aud de un doctor italian Massimo Liberatori care ajuta baieti din Romania cu proteze gratis,initial nu mia cam venit sa cred atunci am inceput sa caut pe internet unde am dat peste saitul Asociatia AUCI in care am gasit adresa de mesenger a lui Dedulescu Cristian l-am adaugat ca prieten in lista mea si iam povestit ce problema am, daca ma poate ajuta si daca este adevarat ce sa spus despre acel doctor.Evident ca mia confirmat ca este fff adevarat si mia dat citeva poze cu baieti care fusese deja in Italia pentru proteze atunci am facut si eu setul de poze si am completat formularul pe care mi la dat Cristian si am astept raspuns.Am asteptat ce am asteptat si intr-o buna zi primesc mail cu biletul de avion pt Italia fericire maxima eram cel mai fericit.Ajuns in Roma am dat peste un om extraordinar nu ma gandeam ca in aceasta lume este un suflet asa mare si bun cum este al lui MASSIMO LIBERATORI.Ma cazat la hotel si a avut gija de mine in tot timpul sederi mele la Roma,in 4 zile am avut ambele proteze gata pentru proba datorita unui tehnician ortoped foarte bun si cu suflet pe numele lui FRANCO el ramanea peste program si continua lucrul la proteze.Si incet incet am reinvatat sa merg din nou cu vointa si cu rabdare,dar cei drep cu ajutorul a 2 bastoane si cu ajutorul acelor profesionisti de la centru de protezare.Si mai vreau sa mentionez ca NU ma costat niciun banut nimic TOTUL a fost platit de asociatia AUCI sa aveti incredere deplina in acesti oameni minunati Dmnezeu sa le ajute si sa-i pazeasca de rele.
Multumesc din suflet asociatiei AUCI.
“CEI CARE RENUNTA NU VOR CASTIGA NICIODATA,IAR CEI CARE CASTIGA NU RENUNTA NICIODATA”





















Povestea lui Laurentiu



Daca ai ce pune pe masa, cu ce sa te imbraci si un acoperis deasupra capului, esti mai bogat cu 75% din lumea asta.
Daca te-ai trezit in dimineata asta sanatos, esti mai binecuvantat decat milioane de oameni care nu vor supravietui saptamana asta.
Daca poti merge la biserica fara teama hartuirii, arestarii sau a mortii… esti mai binecuvantat decat trei miliarde de oameni din lumea intreaga.
Daca parintii tai sunt inca in viata, esti printre din ce mai fericiti.
Daca iti poti pastra zambetul pe fata si poti fi intr-adevar recunoscator, esti binecuvantat pentru ca majoritatea pot dar nu o fac.
Daca poti tine pe cineva de mana, daca poti imbratisa sau doar atinge pe uma, esti binecuvantat pentru ca poti oferi o atingere tamaduitoare.Daca poti merge bine pe picioarele tale,bucurate dar sa te gandesti, ca milioane de oameni sunt imobilizati, si nu o pot face.
Daca poti citi acest mesaj ai primit o dubla binecuvantare aceea ca cineva s-a gandit la tine, si in plus… esti mai binecuvantat decat peste doua miliarde de oamenii care nu stiu sa citeasca.
Sa ai o zi buna, numarat-ti binecuvantarile si spunele si celor din jur cat de binecuvantati suntem cu totii. Am scris asta, pentru a binecuvanta ziua in care am renascut, ziua cand m-am ridicat din nou pe picioare. Ca si d-nul Dedulescu, am fost lovit de o grea incercare, anume in urma unui nefericit accident, am ramas fara gambe, acestea fiindu-mi amputate. Greu si trist, dureros si inimaginabil la doar 40 de ani sa mergi in genunchi,toate visurile sa-ti fie spulberate. Deci cand toate visurile mi-erau spulberate, sa produs minunea… aceea de a primi o noua infatisare aceasta datorita unei fundati umanitare, AUCI din ROMA care prin membrul fondator,si coordonator doctor MASSIMO LIBERATORII, mi-au protezat ampele picioare cu proteze performante, aceste-a fiind GRATUITE…Tin sa multumesc tuturor celor care au participat la implinirea visului meu, iar voua celor care cititi acum spuneti tuturor despre aceasta FUNDATIA AUCI ITALIA,BAIETI PE PICIOARE. deoarece prin bunavointa celor de acolo pot fi si ei ajutati



















Povestea lui Marius


Poveste cu Happy End

Salut sunt Marius si aceasta este povestea mea. La varsta de 26 ani (putin cam devreme, nu?) am avut un accident in urma caruia mi s-a amputat piciorul drept. Iata-ma nevoit sa incep o alta viata, mai grea si cu foarte multe oprelisti. Initial am avut o proteza rudimentara, (made in Romania) cu care am avut numai probleme, era foarte grea, nu prea functionala, trebuia sa am mereu baston si imi creea o multime de rani si neajunsuri. 10 metri de mers pe jos erau un tur de forta. Dar si asa am mers mai departe asa cum ar trebui sa faca fiecare din noi dupa un esec.
Au trecut ceva ani am ramas fara un loc de munca si cu posibilitati tot mai reduse de a repara, atat cat se mai putea, proteza mea. Tot mai preocupat de acest inconvenient intr-o zi am fost sunat de Cristi Dedulescu, dupa cum am aflat si coleg de suferinta si un baiat deosebit, care m-a pus in legatura cu Dr. Massimo Liberatori din Roma. Un om extraordinar, indragostit literalmente de Romania si dedicat unei cauze nobile, aceea de a ajuta persoane cu amputatii sa beneficieze de proteze noi si performante.
Trebuie sa recunosc, la inceput am fost putin sceptic, nu prea te ajuta nimeni in ziua de azi, GRATIS. Dar cu ajutorul lui Max visul a devenit realitate. Nu imi venea sa cred, eram in posesia biletului de avion si nu am platit un leu.
Roma iata-ma! Max m-a cazat la hotel in conditii excelente (tot gratis) si s-a ocupat de mine in fiecare zi a sederii mele. Dupa numai 4 zile (cu ajutorul lui Franco, technician ortoped) aveam o proteza superfunctionala si comoda, adio carje. Sa te poti misca liber si fara greutate s-a petrecut iar.
Cuvintele sunt prea sarace sa poata exprima ce am simtit atunci. Le multumesc din inima tuturor celor care au facut posibil acest lucru.
Max amico mio, non potrei mai ringraziarti abastanza, da tutto il mio cuore GRAZIE.
Si totusi se poate…














Povestea lui Petrica-Constanta


I n perioada anului 2006 aveam o mica afacere pe litoralul marii negre,imi mergea bine deja eram la un nivel foarte ridicat,ajunsesem sa cresc foarte mult financiar,ma descurcam bine de tot,am intalnit o persoana care ma facut sa fiu fericit,in perioada anului 2008 m-am despartit de ea am intrat intr-o depresie din care numai ieseam eram afundat profun...Mi-am cumparat o masina noua ac***a permis de foarte putin timp.In data de 24 martie2008 la ora 5-30dimineata m-am urcat la volan sa ma indrept spre casa ,eram foarte obosit incat nici numai vedeam bine,in drum iluminozitatea drumului si lipsa de odihna si-a spus cuvantul am intrat intun gard de metal,din care am reusit sa scap cu viata dar din pacate piciorul drept a fost distrus complet,practic a fost zdrobit...Am fost trist o perioada,cu ajutorul statului am reusit sa iau o proteza de acomodare mergeam bine dar sa rupt repede,in timp mi-am cumparat alta care din pacate nu ma ajuta sa indoi genunchiul de nici un fel..Imi pierdusem orice speranta de a mai merge vreodata...Am lasat proteza in casa si am devenit dependent de carje:(deja lumea ma privea cu alti ochi eram vazut foarte urat in societate cel putin asa ma vedeam eu,inferior fata de ceilalti...in octombrie 2010 am fost la sediul persoanelor cu handicap sa cer ajutorul,simteam cum intram profund iar in depresia de care ma lepadasem usor usor,acolo am intalnit o femeie cu suflet mare si bunavointa care ne-a indrumat catre casa pensiei....Am trimiso pe mama mea sa vada despre ce e vorba,acolo a primit niste foi in care scria numarul de telefon al lui dedu cristian...L-am sunat si ca drept urmare lam intrebat despre ce e vorba in tot proiectul acesta si daca ma poate ajuta.Slava domnului ca mi sa indeplinit dorinta cu ajutorul lui si al lui Massimo,un om trimis de catre dumnezeu am reusit sa ajung in italia la roma cu avionul cu bilet platit dus intor cazare platita mancare platita absolut totul gratis.....Am ajuns in Roma,la aeroport massimo ma asteptat deja inima mea incepea sa bata regulat:)eram foarte fericit simteam ca o sa se schimbe viata mea radical,si ca drept rasplata asa a fost axul vietii sa indreptat catre fericire...am mers la hotel cu doctorul massimo creatorul acestui proiect ,,baieti pe picioare'''',m-am cazat si cu ajutorul tehnicianului ortoped,de mare succes pe nume Franco,mi-au facut o proteza foarte,foarte performanta,care mi-a redat fericirea total deoarece am putut sa merg din nou pe doua picioare...ca drept rasplata fata de Massimo ingerul pazitor al meu si al tuturor persoanelor din lumea aceasta i-am lasat cadou carjele mele,el fiind foarte fericit..A apreciat foarte mult bunavointa mea....la ora actuala sunt o persoana normala nu se cunoaste ca am lipsa un picior si ca drept urmare sunt un om in societate...multumesc asociatiei ,,auci''''.....DOAMNE AJUTA!























Povestea lui Petrica



UN VIS DEVENIT REALITATE

In decursul anilor,pana la varsta de 32 de ani,am fost o persoana ce se putea bucura de toate pe lumea asta,insa doar pana in toamna anului 2009 cand am fost la un control la mai multe spitale in Bucuresti si unde am fost diagnosticat cu boala burger,boala care imi crea neplaceri la mers si dureri.In scurt timp am ajuns sa mi se amputeze piciorul drept deasupra genunchiului, moment in care viata mea s-a schimbat total si in rau pentru ca eram privat de multe lucruri in carje(plimbari...).
Dupa numai un an de zile de stat fara proteza am avut norocul de a intra in contact cu un prieten,care si el era cu un picior amputat ca si mine dar fusese in Italia prin intermediul Asociatiei AUCI si ii facuse proteza.Prin intermediul acestuia am intrat in contact cu Dr.Massimo Liberatori-fondatorul proiectului:,,BAIETI PE PICIOARE'''' din cadrul Asociatiei AUCI.
Cu mari emotii am ajuns la ROMA,unde am fost asteptat,cazat la hotel si dus zilnic la Centrul de Protezare INAIL doar de dr.Massimo,acel om cu suflet de inger care s-a ocupat indeaproape de mine pana la finalizarea protezei.Aceasta proteza care este si foarte performanta ma face sa fiu din nou o persoana normala la fel ca inainte de amputatie.PARE DE NECREZUT IN ZILELE NOASTRE,DAR ADEVARUL ESTE CA TOATE COSTURILE REALIZARII PROTEZEI CAT SI A TRANSPORTULUI,CAZARII...AU FOST SUPORTATE DOAR DE ,,ASOCIATIA AUCI''''(pe mine nu m-a costat NIMIC, lucru aproape incredibil insa ADEVARAT)
A spune doar ,,MULTUMESC'''' tuturor celor ce au aport la acest proiect,este mult prea putin,pentru ca aici este lucrarea lui Dumnezeu care face minuni doar prin oameni cum ar fi :dr.Massimo(inima acestui proiect),tehnicianul Franco si toti ceilalti ce sunt implicati in Asociatia AUCI si o fac doar din inima si in scop umanitar.
Cititorule:esti un caz similar sau cunosti pe cineva care are o mana(e) sau picior(e)amputate ?Intra pewww.asociatia-auci.cifnet.ro
Era doar un vis pentru mine ca voi putea cumpara sau avea o proteza asa de performanta ,dar datorita dr.Massimo visul a devenit REALITATE.





Povestea lui Valentin




Pina la virsta de 33 de ani am umblat fara proteza in vazul lumi, eram privit cu desconsideratie de cei care ma priveau si catalogat ca fiind unul fara minte, fara judecata, eram strigat de toti CIUNGU de mic copil si oropsit din acest motiv, am avut o viata grea din punct de vedere social.
Deci cand credeam ca nu voi mai fi privit niciodata ca un om normal, sa produs minunea… aceea de a primi o noua infatisare, acum pot iesi pe strada cu capul sus si fericit ca niciodata, acum sunt privit ca un om normal, acum am doua maini, sunt fericit, aceasta datorita unei fundati umanitare, AUCI din ROMA care prin membrul fondator,si coordonator doctor MASSIMO LIBERATORII, mi-a protezat mina stinga cu o proteza estetica, acesta fiind GRATUITA… inclusiv transport, cazare si masa. Tin sa multumesc tuturor celor care au participat la implinirea visului meu, iar voua celor care cititi acum spuneti tuturor despre aceasta FUNDATIA AUCI ITALIA,BAIETI PE PICIOARE. deoarece prin bunavointa celor de acolo, pot fi si ei ajutati GRATUIT !!!

Cum am descoperit Asociatia AUCI din ITALIA ?
In vara anului 2010 incercind sa-mi fac o proteza, am ajuns la Ortopedica cerindu-mi 2000 euro, o parte din bani mi sa dat de catre C.J.A.S dar 900 de euro a trebuit sa-i suport eu, mia fost foarte greu sa gasesc acesti bani (eu avind o pensie de oproximativ 50 de euro) umblind si cerind ajutoru altor persoane, dupa 4 luni reusind sa string acesti bani, ducindu-ma la Ortopedica cu sediu in Bucuresti, dindu-mi o proteza ne-fiind utila de niciun fel ( pe scurt am fost fiind pacalit), pierdindu-mi bani si speranta de a mai avea sansa sa am o infatisare estetic placuta.
Incercind sa caut pe cineva pe internet sa poata sa-mi modifice proteza, din greseala am gasit un anunt pe YouTube in care apare o persoana ,,Dedulescu Cristian" spunind despre , FUNDATIA AUCI ITALIA, BAIETI PE PICIOARE, tot in acel anunt find un nr de contact 0762300688, atunci eu am si sunat sa primesc mai multe informati, de cind l-am sunat pe Dedulescu Cristian am recapatat increderea in mine datorita lui si a FUNDATIEI AUCI ITALIA , BAIETI PE PICIOARE am ajuns sa primesc proteza cea mult dorita.
ATENTIE !!! GRATUIT fara a cheltui vreiun ban !
AVETI INCREDERE in DEDULESCU CRISTIAN , MASSIMO LIBERATORII , PREOTU ILIE URSACHE si FUNDATIA AUCI ITALIA, BAIETI PE PICIOARE
Va pot spune de Dl. Doctor MASSIMO LIBERATORII ca e un om cu suflet mare , mai rar oameni ca el.
Sa lea dea Dumnezeu sanatate si putere de munca la toti cei implicati in aceasta fundatie AUCI ITALIA, BAIETI PE PICIOARE
Povestea lui Sebi


Asa cum am promis revin cu cateva poze facute acum o saptamana in Italia, unde am fost prin prin programul "baieti pe picioare". Acolo am ajuns prin intermediul lui Dedulescu Cristian care m-a pus in legatura cu doctorul Massimo Liberatori, Un om extraordinar caruia vreau sa-i multumesc inca o data pe aceasta cale. A fost o experienta placuta plecarea mea acolo dar totodata grea (e mult 10 ani de stat in carucior..muschii s-au cam atrofiat..spatele..e cum e). Am bonturile cam scurte si trebuie sa muncesc mult pana sa invat sa merg din nou bine...dar putin cate putin in fiecare zi..sunt convins ca o sa reusesc.
Vreau sa va spun ca acest proiect este cat se poate de real si serios ( am inteles ca sunt multi care nu au incredere sau le e teama). Eu personal am vorbit cu baieti care au fost acolo (pe mess si la telefon) si ei sunt la fel de bucurosi ca si mine ca au avut aceasta sansa cu care eu cred ca doar o data in viata te intalnesti ( pe langa faptul ca nu m-au costat nimic protezele nu am cheltuit nici un ban..totul fiind inclus in proiectul lor si platit de fundatia AUCI…cazare, mancare, transport..absolut totul)
In incheiere vreau sa va salut pe toti si a va spun sa apelati cu incredere la Cristian (cei care au nevoie de proteze)…In rest va doresc multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
sorin gaspar (acum 12 ani)

Am incetat sa mai cred in vise am incetat sa mai cred in povesti e dureros sa-ti faci sperante ca vei fi la fel ca inainte sau cel putin aproape ca cineva te poate ajuta . voi de ce ati face????

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.