Clickmed
programare rapida la medic

Opate fi infectie urinara AJUTATIMAA

Infectii urinare
Intrebare postata de sfatul medicilor cu 13 ani in urma

De cand am inceput viata sexuala nu am fost nici odata la ginecologie de frica .dar ce ma sperie cel mai mult este ca de ceva timp am dureri groaznice abdominale la menstruatie ,am si niste senzati ciudate care nu leam mai avut pana acum am senzatia de a merge foarte des la baie si pot sa mai zic ca am si niste arsuri sau usturimi.si mai este ceva cand am act sexual nu mereu poate o data la o luna sau doua am dureri si usturimi .va rog din suflet ajutatima. am 22 de ani si nu stiu ce sa fac .orce sfat e bine venit.va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Opate fi infectie urinara AJUTATIMAA"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 13 ani)

Da, poate fi. O infectie, o cistita, o anexita, un chist... Eu inteleg, la o adica, sa nu mergi la ginecolog daca nu ai nimic, Dar daca vezi ca te simti rau, de ce sa nu mergi? Iti dai seama ca nu iti face nimic fara sa fii tu de acord, si oricum e vorba doar de un consult. De ce sa iti fie frica de ginecolog? Dar sa stai asa nestiind ce ai si daca se agraveaza nu ti-e frica? Stii ca o astfel de boala netratata poate duce si la sterilitate? Vrei sa ai copii intr-o zi? Mergi la medic!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
danyelin (acum 13 ani)

Buna.Un raspuns mai cuprinzator ca cel pe care l-ai primit de la iuli ar trebui sa-ti fie suficient ca sa te determine sa mergi la ginecolog.In primul rand trebuie sa constientizezi ca incepandu-ti viata sexuala,incep si o serie de riscuri la care te poti expune.Cauzele problemei tale pot fi multe dar numai experienta noastra(a celor care-ti raspund) nu este suficienta.Mergi cat mai repede la un ginecolog,nu astepta sa faci ceva complicatii si sa fie prea tarziu.O zi buna!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.