Clickmed
programare rapida la medic

Ocluzie intestinala

Apendicita Inchiderea colostomei Ocluzie intestinala
Intrebare postata de asavinei cu 13 ani in urma

Acum 4 ani m-am operat de ampenticita,totul a fost bine,pana acum 2 ani cand mi-a fost rau intr-o seara si nu ma mai puteam misca.aveam dureri groaznice la burta si nu puteam sa merg,varsam in continuu.m-am dus la urgente,unde am asteptat 2 -3 ore fara exagerare si plangeam ca nu ma baga nimeni in seama,am intrat in sala la primiri urgente si cei de acolo beeau cafea spunandu-mi sa ast pe hol.nu mai puteam nici sa respir din cauza durerilor oribile care le aveam.o fata care lucra acolo si care ma cunostea fiind o vecina de a mea ma intrebat ce e cu mine si iam explicat.atunci a intrat ea la doctori si lea explicat.miau dat o pastila neagra(carbune)am inteles ca se cheama ca sa vars tot,eu nu mai aveam ce sa dau afara,varsam verde.mau dus intr-un salon unde am mai stat 3 ore fara sa vina careva sa ma intrebe daca miam mai revenit.asa cu durerile cae le aveam m-am dus in cabinetul unde era un doctor si leam zis ca plec acasa pt ca nimeni nu a venit in 3 ore sa ma intrebe daca miam revenit.dupa 1 zi ma dus mama la urgente in alta parte.m-au internat pe loc si a 2 zi la 6 ma trimis la spitalul mare pt analize.am ramas internata si un medic foarte bun la care am cazut a incercat sa imi explice ce am.aveam ocluzie intestinala si daca mai stateam 24 de ore acasa putea fi mai rau.ma operat pt ca,cu tratament nu sa rezolvat nimic,chemandul in sala de operati pe acel doctor care ma operat cu 2 ani in urma,nu a recunoscut operatia desi eu aveam biletul de externare cu stampila si semnatura lui.acum vin cu o intrebare: exista vreun risc sa mi se mai faca ocluzia intestinala?si cum e posibil sa avem acesti "doctori"care umbla cu bisturiul in mana desi nu fac operatia corecta.multe persoane mor din cauza unor medici si nu se face nimic.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ocluzie intestinala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

sahib (acum 10 ani)

din nefericire ..da..cunosc pe cineva care pt a 3 oara a tr sa se opereze de ocluzie intestinala !!!! pacientul respectiv a refuzat ptr ca avea si o tumoare pe deasupra si i-ar fi igreunat si mai mult situatia in care se afla ...cat despre medici si comportamentul lor...sunt ca si padurile -- unele paduri sunt verzi , placute , racoroase ..iar altele triste, pline de urzici si uscaturi , neprimitoare ..nu vrei sa mai calci a doua oara pe acolo ..:(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
vintila niculina (acum 10 ani)

buna in urma cu 2 ani am ajuns cu dureri puternice la spitalul din galati am facut control si sa ajuns la concluzia ca facusem din nou ocluzie intestinala (prima am facuto in urma cu 18 ani) am intrat in operatie numai ca dupa acea operatie eu ma simteam tot mai rau (m-au cusut ca pe saci ,o operatie urata )m-am externat simtindu-ma foarte rau .dupa cum se stie trebuie sa vii si la control atunci i-am spus doctorului (daca se poate numi doctor ) ca ma simt foarte rau iar in momentul cand ma dau jos din pat mi se umfla ceva in partea stanga .la care raspunsul lui a fost ,,si mie mi se umfla ceva in fiecare dimineata dar i-mi place ,, .am stat cu acele dureri aproape o luna de zile dupa care printr-o cunostinta am ajuns din non la doctor bine-inteles nu la cel care ma operat ma redeschis si a constatat ca de fapt mi se cususe si colonul din cauza asta eu aveam durer,i au trecut 2 ani de atunci nici acum nu ma simt bine sunt foarte umflata obosesc vesnic am fost la control si la iasi dar medicul de acolo mia spus ca-i este frica sa ma deschida nu stiu ce-as putea sa mai fac .daca stiti vreun medic cu suflet va rog sa ma ajutati

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
aly (acum 8 ani)

am trecut prin toate problemele tale de sanatate si stiu cum e sfatul meu esa ajungi la dr din cluj napoca acolo am fost si eu operat si ma simt fff bine dupa toate problemele care le-am avut

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileAppDanalazar.1988 (acum 7 ani)

Buna! Acuma am citit povestea ta ai imi pare rău pentru ceea ce ai pățit! Dacă nu ai găsit încă un medic care sa te ajute, as putea sa îți sugerez eu un medic extraordinar!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileAppDanalazar.1988
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileAppDanalazar.1988
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.