Clickmed
programare rapida la medic

Problema am la penis

Abuz de stupefiante
Intrebare postata de moove cu 13 ani in urma

Buna! am 23 de ani sunt din buc ...Am si io o problema care e de ceva vreme dar nu am bagat de seama am zis ca poate trece am mai auzit la cineva ca trebui sa te speli cu ceai de musetel dar degeaba.. probleme e urmatoare :(:( in capatul penisului deci pe pielita s-a strns pielita (zici ca am un inel pus) si decateori fac cu prientena se crepa si ma ustura rau uneori chiar sangereaza :(( ...imi spune si mie cineva ce solutie e buna ???

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema am la penis"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

silvia (acum 13 ani)

Problema ta se cheama, cred, fimoza. Cauta pe GOOGLE informatii despre ea. Iata cateva:
''''In cazul fimozei patologice (dobandite in cursul vietii, cauzata de un virus - in situatia cand un preput odata devenit retractabil se ingusteaza din nou), tratamentul este cu unguent antibiotic - Clobestasol ori Fluocinolon - unguenti ieftini, disponibili in farmacie fara reteta medicala, si eventual alte antibiotice orale prescrise de un medic competent.
Si in aceasta situatie circumcizia este contraindicata.
Uneori spumantii de baie pot cauza ca un preput odata devenit retractabil sa se ingusteze din nou, situatie in care trebuie intrerupta utilizarea acestora in igiena intima - de fapt igiena intima penila corecta nu presupune utilizarea de sapun ori spumanti pe gland si interiorul preputului, ci exclusiv apa fara sapun.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
moove (acum 13 ani)

Va multumesc mult deci nu este nevoie sa ma duc la un medic? Va rog puteti sa mi spuneti mai exact cum sa ii spun la D-mna farmacista despre antibiotic -Clobestasol ori Fluocinolon poate sunt de mai multe feluri nu stiu .. Va multumesc din tot sufletul Doamna Silvia !!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de moove
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de moove
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
silvia (acum 13 ani)

Eu nu sunt medic. Ti-am scris numai din ceea ce stiam. Cel mai bine ar fi sa mergi la dr, la urologie. Dar ca sa te poti informa, poti cauta si pe Google. Poti vedea si poze accesand ''imagini'''' cu ''''fimoza''''. Sanatate si nu te juca co bolile acestea care ar putea duce la sterilitate sau impotenta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.