Clickmed
programare rapida la medic

Balanita candidozica?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Anonim1994nick cu 13 ani in urma

Buna ziua , am facut sex neprotejat , iar apoi am avut multe simptome , din cate am vazut pare a fi balanita candidozica , insa acuma (dupa o saptamana de la actul sexual) vreau sa spun ca am mai multe simptome care nu par a fi balanita , mai exact : Dupa doua zile de la actul sexual a inceput pe capul penisului sa apara bubite rosii , urina mea este numai galbena spre portocaliu , apoi dupa vreo 3 zile a inceput pe cap sa imi apare o substanta alba mai solida urat mirositoare (daca clatesc cu apa dispare insa reapare dupa cateva ore) , iar de cateva zile observ ca pielea penisului a inceput sa se ingusteze si nu mai pot scoate in totalitate capul afara , sunt foarte speriat si mi-e oarecum rusine sa merg la doctor , mi-ati putea spune ce boala este si ce tratament ar trebui ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Balanita candidozica?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Sheila (acum 13 ani)

Nu poti sa urmezi un tratament pana nu sti exact de ai.
Sigur in timpul contactului ai luat o BTS, cateva investigatii vor lamuri situatia. Nu are de ce sa-ti fie rusine, medicii vad saptamanal cateva zeci de cazuri asemanatoare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sheila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sheila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 13 ani)

Merita sa stai asa cu stresul numai de jena sa vezi un medic (care de cele mai multe ori e barbat)? Eu zic ca nu si nici nu merita sa iti compromiti sanatatea si fertilitatea din acelasi motiv.
Pot fi diferite afectiuni care se trateaza diferit si daca iti dam un sfat si este altceva si facem mai rau, pe urma chiar ca ajungi la medic, dar in urgenta.
Mergi la medic si data viitoare pune-ti prezervative prin toate buzunarele!
Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
calin (acum 13 ani)

an aceleasi simtome ca si tine. daca ai dasit solutia te rog scriemi si mie ce ai luat.te rog

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ken88 (acum 7 ani)

1. Infectia urinara

Nu numai tu poti dobandi o astfel de infectie, determinata de o bacterie la nivelul vezicii urinare. Principalele semne ale afectiunii sunt urinarile frecvente asociate cu senzatia de usturime sau chiar durere. In timpul partidelor de sex, aceasta afectiune ii provoaca durere in timpul ejacularii, ceea ce il impiedica sa se bucure de orgasm.

2. Boala Peyroine

Daca penisul iubitului tau este neobisnuit de curbat, incat il doare cand te penetreaza, trimite-l la un control ginecologic. S-ar putea sa sufere de Peyroine, o boala caracterizata de un aspect foarte curbat al penisului, data de prezenta unei cicatrici a tesutului erectil. Afecteaza 1% dintre barbatii, in special cei de varsta mijlocie.

3. Herpesul genital

Herpesul genital este o infectie destul de des intalnita, contagioasa, transmisa de obicei prin contact sexul cu o persoana infectata ce prezinta leziuni ulcerative. Sexul poate fi extrem de dureros pentru iubitul tau, penisul sau fiind acoperit de mici pustule neplacute.

4. Prostatita
O alta problema extrem de neplacuta pentru barbati este prostatita, adica inflamarea prostatei. In timpul actului sexual, durerea cauzata de aceasta afectiune se manifesta in timpul sau dupa ejaculare. De cele mai multe ori, cauzele prostatitei nu sunt cunoscute. Aproximativ 50% din barbatii cu prostatita nu au semne de inflamatie, neputand fii determinata o cauza precisa.

5. Fimoza

Fimoza ii afecteaza pe barbati, cauzandu-le o stramtorare a orificiului preputial, care duce la imposibilitatea retragerii complete la baza glandului. Acest fapt conduce uneori la obstructie urinara si de cele mai multe ori la dureri in timpul contactului sexual. Trimite-l la medic cat mai curand posibil.

6. Parafimoza

Asemanatoare fimozei, parafimoza este de fapt o complicatie frecventa a acesteia, ce consta in strangularea bazei glandului penisului de un preput prea stramt. Astfel, recalotarea este impiedicata, ceea ce face ca senzatia sa fie destul de dureroasa.

7. Candidoza

Da, aceasta infectie il poate afecta si pe el nu numai pe tine, desi candidoza este diagnosticata mai ales la femei. Exista mai multe tipuri de candidoza de care poate suferi iubitul tau, incepand cu cea bucofaringiana si terminand cu cea genitala. Candidoza se manifesta prin aparitia unor depozite albicioase in special in zona glandului, mancarime si senzatii de arsuri, ceea ce face ca sexul sa fie neplacut.

8. Dermatita

O alta senzatie neplacuta asociata cu actul sexual este cauzata de dermatita. Aceasta se manifesta pe tot parcursul partidei se sex, putand fi data de produsele de igiena (sapun, gel, sampon) care ii pot inflama penisul, provocandu-i o anumita sensibilitate, in special daca nu este circumcis.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.