Clickmed
programare rapida la medic

Dantura

Sarcina
Intrebare postata de otravitza cu 13 ani in urma

Avem voie sa facem ceva la dantura? Am o bucatica de masea care la dentist mi-a recomandat sa o scot (cu toate ca e acolo de 8 ani pt ca nu a reusit atunci sa mi-o scoata) si am o plomba pusa care a inceput sa se macine pe langa (si tot la fel mi s-a recomandat sa mi-o schimbe). Doctorita de la stomatologie m-a asigurat ca in trim 2 de sarcina are voie sa imi faca o mica cantitate de anestezie (explicatia ei a fost ca anestezia e locala la masea si pana trece prin organism sa ajunga la bebe ea se dilueaza) si ca ar fi indicat trim 2 pt rezolvarea tuturor problemelor decat sa ajungi in trim 3 si sa fiu nevoita sa iau calamante sau alte pastile (asta in cazul in care D-ne fereste apre o problema.
Ce sfaturi aveti?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dantura"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Iuli (acum 13 ani)

Dar de ce sa iti faca anestezie? Era bine sa iti rezolvi problemele stomatologice inainte de a ramane gravida... Nu am inteles foarte bine care este problema (ce inseamna "am o bucatica de masea de scos"?) dar poate nu este nevoie de anestezie... Plomba ti-o poate scoate fara anestezie si poate ca poate pune o plombita in loc pana nasti. Oricum anestezia locala nu ar trebui sa fie prea periculoasa, insa nu stii niciodata, daca faci vreo reactie adversa si ai probleme?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Sheila (acum 13 ani)

Este urgenta aceasta problema, te doare sau de ce te-ai gandit tocmai acum sa mergi la doctor?
In mod normal nu se recomanda sa intervii in primele 2 trimestre, gasesti aici mai multe detalii : //sfatulmedicului.ro/Dantura-in-sarcina/mergem-la-stomatolog-in-timpul-sarciniii_441

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sheila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sheila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nicoleta196113482 (acum 13 ani)

buna ! stiu ca-ti raspund cam tarziu, dar nu am mai intrat de mult pe acest site. si mie mi-au aparut probleme la dantura pe timpul sarcinii si atat dentistul cat si ginecologul mi-ai recomandat sa le rezolv pt ca nu exista niciun risc pt fat, mai rau ar fi daca ar aparea infectii la cariile netratate pt ca nu vei putea lua antibioatice. asadar eu mi-am tratat 4 carii (cu anestezie )pana in saptamana 37 de sarcina. NU EXISTA NICIUN RISC ! sanatate ! nicoleta. spania.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nicoleta196113482
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nicoleta196113482
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.