Clickmed
programare rapida la medic

Scurgeri vaginale

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Ioana76123516 cu 13 ani in urma

In ianuarie 2009 am fost la ginecolog pentru a face un consult si pentru ca voiam sa iau anticonceptionale. Mi s`a spus sa iau Novynette si am luat pana in iulie 2009. Apoi am renuntat la ele,dar am mai inceput o folie luna trecuta, pe 27 mai 2010, pentru ca voiam sa`mi aman venirea ciclului. Nu am fost la medic inainte de a face asta. Pe data de 28 mi-a venit ciclul, a fost normal. Iar apoi am continuat sa am scurgeri galbui - maronii si sa sangerez in timpul/dupa contactele sexuale ( intotdeauna cu prezervativ ). As vrea sa stiu o posibila cauza, alta decat faptul ca mi-am dereglat organismul cu anticonceptionalele,pentru aceste scurgeri. Si as vrea sa merg la ginecolog, insa nu stiu exact ce teste sa cer. Vreau sa aflu daca totul este in regula, daca am vreo boala/infectie si daca sunt insarcinata(am facut intre timp si un test de sarcina, a iesit negativ). Pentru ca nu dispun de foarte multi bani, as vrea sa stiu dinainte ce examinari o sa fie nevoie sa fac pentru a afla raspunsurile de care am nevoie. Va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Scurgeri vaginale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

raysa40 (acum 13 ani)

Buna ioana,in legatura cu scurgerile vaginale este normal,eu am avut 2 luni de zile aceste scurgeri,de la anticonceptionale.eu nu iau pastile folosesc inelu nuvaring de 3 ani si la inceput mam speriat tare de tot asta a fost acum 2 luni in urma de scurgerile vaginale maroni,uneori chiar negre si am chemat ginecologul si mia zis ca e normal,(mentionez ca stau in italia) mia zis ca e singe vechi neeliminat si sa nu ma speri asa ca nu te speria .In legatura cu singerarile dupa contact sexual din cite sti eu nu sint bune,ori ai o reactie alergica la prezervativ ,ori e altceva...cel mai bine sa mergi la un ginecolog si sai spui problema atunci el stie ce analize trebuie facute .ai uitat sa spui citi ani ai?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raysa40
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raysa40
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana76123516 (acum 13 ani)

Am 20 de ani. Sangerarile le aveam imediat dupa perioada in care am avut ciclu. Mentionez ca am o relatie stabila, dar la distanta. Prietenul meu a venit in perioada in care aveam ciclu, am avut contacte sexuale, si in timpul si dupa ce mi-a trecut ciclul. Acum nu mai este aici, deci nu mai am sangerari. Sangerarile pe care le aveam nu erau abundente, de fapt observam niste sange pe prezervativ si pe..mine. Reactie alergica la prezervativ nu stiu daca e posibil. Am folosit mereu aceleasi prezervative si nu am avut nimic. De fapt, doua dintre ele, de data asta, au fost cumparate de la non stop, ca ramasesem fara. Teoretic erau tot Durez rosii, dar clar nu erau originale. Totusi, nu ar putea sa fie tot acel sange neeliminat ?
Cat despre ginecolog, sunt studenta si nu stau deloc bine cu banii. De asta voiam sa stiu dinainte de ce teste am nevoie, sa pot sa ma uit pe site-ul unei clinici la tarife si sa vad cam de cati bani am avea nevoie pentru asta, ca sa nu ma trezesc ca intru in cabinet si cand ies de acolo las telefonul amanet :))
Multumesc pentru raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ioana76123516
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ioana76123516
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Victor Richard (acum 13 ani)

In primul rand, iti recomand sa faci niste teste hormonale care sa contina (lh, fsh, testosteron, progesteron, estradiol) pentru a vedea daca pilulele sunt cele potrivite pentru tine (mai ales daca doresti sa le iei pe termen lung). Apoi, ar fi bine sa incerci sa le iei la timp (sa nu mai amani ciclul menstrual, pentru ca dezechilibrezi hormonal organismul). Scurgerile au fost clar din cauza dezechilibrelor. Nu-ti recomand sa le intrerupi brusc, vor provoca probabil dezechilibre si mai mari. Mergi la ginecolog si cere un test papanicolau, un examen al secretiei vaginale si o ecografie transvaginala daca se poate (este mai detaliata decat cealalata pe abdomen). Acestea ar fi cam toate lucrurile pe care le poti face, in principiu...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Victor Richard
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Victor Richard
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ioana76123516 (acum 13 ani)

Multumesc pentru raspuns. Anticonceptionalele nu vreau sa le mai iau, am avut reteta pentru ele in 2009 si acum am luat o singura folie, pentru ca voiam sa`mi aman venirea ciclului. Nu le-am intrerupt brusc, mai am 2 zile si termin folia, abia astept sa vad daca scurgerile o sa inceteze dupa asta.
In concluzie, la ginecolog o sa am nevoie de consultatie, papanicolau, analiza secretie si ecografie transvaginala ( pe care cred ca o sa o aman momentan, din lipsa de fonduri ) ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ioana76123516
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ioana76123516
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.