Clickmed
programare rapida la medic

Iasmina

Diverse
Intrebare postata de iasmina157101 cu 13 ani in urma

Va rog daca cineva este in situatia mea sami dea un sfat ...de un an de zile mi se intampla sa simt niste pocnituri in ureche uneori parca as simti inima acolo insa nus bataile inimi ... acu un an mi sa intamplat prima data ma tinut vreo 2 zile ... si vad ca mi se intampla cam din 3 ...sau 4 ..in 4.. luni ... kiar si din 3..in 3 luni e ceva ciudat te termina psihic si indiferent de ce fac el face bum bum in continuu fara a se opri sau daca se orpeste o secunda doua incepe mai tare acu 4 luni ma tinut 2 saptamani aproape cami venea sa inebunesc ...acu ma tinut vreo 5 zile ... am fost la medic (spania) caci aici stau si iam zis sa uitat in urechea mea cu o lupa sau ceo fi fost aia ceva ce mia bagat in ureche si mia zis ai o inflamatie si miam pus picaturi si am luat ibuprofen dupa tratament ce credeti iar bum bum 2 zile ...acu sa oprit ...cred ca vreo 2 luni no sa mai am problema insa nu stiu ...medicul acesta zice cai normal daca ma asez pe partea cu acea ureche sa simt ca bataile inimi ..iam explicat ca indiferent daca stau culcata sau in picioare e la fel insa parca nici nu aude e asa de... nu vreau sa zic nimika rau da ...daca e ceva grav?? simt si intepaturi uneori nu tot timpul doar o data pe zi sau .... dar sunt intepaturi mai puternice ..iar cand imi pocneste in ureche imi simt urechea grea si parca am dop ....lam intrebat poate am dop de ceara si cu circulatia vasculara uneori pot aparea pocnituri insa mia zis nai nici un dop....si eu ce fac acuma?? mia zis stai linistita nai nimika ....de unde stie ?? nu mia facut nici radiografie nimik ...daca e tumoare?? daca raman surda?? tin sa specific ca asta mi se intampla o data la 3..sau 4 luni
si o am de un an de zile ...dar e foarte stresant credetima sati bubuie urechea si sa nu se opreasca cateva zile in sir ...inebunesti ...va rog poate stiti un tratament sau un domn doctor daca poate sami raspunda ...e necesara o radiografie sau tomografie ceva ?? ca sa stiu sa ma duc la medic sa cer sa mi se faca ca altfel el numi zice nimik ..multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Iasmina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Adrienne (acum 13 ani)

Consulta un cardiolog si un neurolog,daca ORL-istul spune ca este totul bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Csara (acum 13 ani)

Ar putea fi vorba despre tinitus. Uite, citeste aici mai multe detalii:
//sfatulmedicului.ro/Tulburari-de-auz/tinitusul_342

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Csara
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Csara
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
iasmina157101 (acum 13 ani)

multumesc o sa vad ce fac ..ms Csara ...asa o sa fac Adrienne o sa cer trimitere pot ca medicul meu e un pic ..... eu ii zic ca nu mai pot el zice nu ai nimik ..ii zic da nui normal sa mi se intample asta el zice ba da e normal ... e ceva ce nu e bun la mijloc ...multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iasmina157101
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iasmina157101
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Emilia (acum 11 ani)

Buna ma numesc Emilia si vreau sa spun ca aceeasi problema o am si eu ca a fetei care a postat mai sus numai ca la mine a anceput cam de o saptamana nu am fost la doctor pana acum sper sa imi treaca eu nu sunt nici in romaia sunt plecata in afara dar ori cum daca nu imi trece an cateva zile probabl o sa ma duc la medic .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.