Clickmed
programare rapida la medic

DURERI MENSTRUALE

Ciclul menstrual
Intrebare postata de lenutza28 cu 13 ani in urma

Buna,va rog mult sa ma ajutati si pe mine,am 28 de ani si sunt necasatorita,de 3 ani sunt plecata din tara si de atunci mi sa dereglat menstruatia,adik am dureri foarte mari de burta,spate,greata,vomituri,nu pot sa stau in picioare,nu pot sa merg,ma simt foarte slabita,doua zile nu pot sa fac nimk,nu pot sa manc,dk incerc sa mananc vomit tot chiar si apa.am fost la doct acum 2 ani mi-a gasit un chist ovarian,am avut tratament cu antico..,cat timp am luat tratamentul mam simtit bine,dupa ce le-am lasat iarasi au aparut durerile,am fost iarasi la doct de familie,la doct ginec.,am facut ecograf,testul papanicolau si au iesit totul ok,le-am supus k ce patesc atunci cand imi vine menstr..si mi-au spus k e normal.chiar e normal sa am acesete dureri insuportable?luna aceasta am fost cam stresata si mi-a intarziat o sapt menstr..,ieri mi-a venit c,azi mam simtit foarte,ff rau,mi sa facut rau pe strada de a fost nevoie sa vina salvarea,doct de pe salavare mi-au zis sa ma duc iarasi la doct k nu e normal asa ceva.timp de ora am avut niste dureri de burta insuportabile,am luat un calmat dar dupa ora si-a facut efecutul,deobicei in 10-15 mint imi reveam dar azi.........,va rog sa imi spune-ti e normal ceia ce mi se intampla?si de ce ma simt asa de rau si am durerile astea?
va rog mult sa ma ajutati cu un sfat
va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "DURERI MENSTRUALE"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

sebilik (acum 13 ani)

daca mai ai chist ovarian trebuie sa continui tratamentul cu antico. eu pateam asa,ca tine,2-3 zile nu mergeam la serviciu de rau ce imi era. am ramas insarcinata,am nascut un baietel sanatos si s-au terminat si problemele(o sarcina curata organismul) sfatul meu e sa continui sa iei pilulele(dupa control la ginecolog,el iti recomanda de care iei) si dupa ce vei face si un bebe totul se va schimba.in speranta ca ti-am fost de folos MULTA SANATATE!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ionascu Andreea (acum 13 ani)

Daca poti, ar fi bine sa faci si niste dozari hormonale, poate cauzele sunt d-acolo. Cu siguranta trebuie ar trebui sa urmezi un tratament cu anticonceptionale, dar nu le lua nici pe acestea, decat dupa analizele hormonale si la recomandarea medicului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ionascu Andreea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ionascu Andreea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lenutza28 (acum 13 ani)

va multumesc mult de raspunsuri,ultimul control ginec l-am facut in feb si totul era ok.ma intreb un chist se poate forma in 4 luni asa de repede?pe 23 luna asta am programare la ginec.
viata sexuala mi-am inceput-o acum doi ani,dar cum eu nu sunt in tara si prietenul a ramas in tara,relatiile noastre sexule sunt mai rare,dar nustiu dk are vreo legatura.o prietena mia zis la fel chiar si un doct un copil imi poate rezolva toate problemele.dar nici sa iau antic mereu nu as vrea,am luat atunci 3 luni si cand am fost iarasi la control si nu il mai aveam,am renuntat.acum astept sa ma duc la doct sa vad ce imi va zice.imi e frica sa nu am ceva mai grav.
va multumesc inca odata si voua va doresc multa,multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lenutza28
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lenutza28
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.