Clickmed
programare rapida la medic

E corect tratamentul?

Artrita
Intrebare postata de hambetiu cu 13 ani in urma

Buna ziua,baiatul meu are 15 ani si a fost diagnosticat cu artrita juvenila.,ac***a dureri la 2 articulatii,genunchi si glezna.i sa recomandat tratament cu METHOTREXAT 10 mg pe saptamana,acid folic,5 mg pe saptamana si de 3 ori pe zi nurofen,2 tablete.durerile insa continua,care sant reactiile adverse si riscurile la acest tratament.??va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "E corect tratamentul?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

OPREA GINA (acum 13 ani)

Sunt mama unui baiat de 16 ani diagnosticat cu artrita juvenila .Am urmat timp de 1 an si jumatate tratament cu o injectie de methotrexat cu 2 fiole de 5 mg odata pe saptamana si zilnic sulfazalazina 3/zi,acid folic 1mg 1/zi ,un omez .Am fost salvati de doamna doctor Mihai Carina de la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti .In prezent baiatul meu nu mai are probleme dar facem la trei luni setul de analize obligatorii.Nu dorim la nimeni sa treaca prin ce-am trecut noi.Va dorim multa sanatate .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
hambetiu (acum 13 ani)

va multumesc din suflet,doamna Gina.noi locuim in Cipru,am colindat pe la toate clinicile existente,si de pe 3 aprilie ,cand baiatul a cazut la volei,abia acuma ni sa pus diagnosticul,ba ca e intindere de ligament,ba ca e perioada de crestere,ba ca are menisc,dar nici un diagnostic concret,pana in urma cu 2 saptamani cand la o clinica de reumatologie au fost fermi si sau pronuntat in urma analizelor cu artrita juvenila.nu pot sa va explic,dar cred ca dumneavoastra stiti ca ati trecut prin asa ceva,ce simte o mama sasi vada copilul ca nu poate sa coboare din pat numai ajutat,greu,foarte greu .va multumesc,mai tinem legatura,o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de hambetiu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de hambetiu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Victor Richard (acum 13 ani)

In ameliorarea bolii, masajul si fizioterapia au un rol important, pentru cresterea armonioasa a tinerilor, mai ales si pentru ameliorarea durerilor. Prin acestea muschii se destind iar tesuturile se oxigeneaza mai bine, lucru recomandat in aceasta afectiune. Masajul si anumite exercitii de fizioterapie se pot efectua si acasa, de catre parinti, copilului afectat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Victor Richard
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Victor Richard
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.