Clickmed
programare rapida la medic

Micoza in sarcina

Sarcina
Intrebare postata de Fiona S. cu 13 ani in urma

Sunt insarcinata in 32 de saptamani si de 2 saptamani m-am procopsit cu o micoza insuportabila la picioare care de 2 zile s-a extins si la maini.
Am folosit cremele indicate de doi dermaologi, incepand de la Lamisil, Clotrimazol S, Exodermil, Biazol, Triderm fara nici un rezultat. Mi-au spus ca pot folosi ac***a in vedere ca suprafata afectata e mai mica de 9% din suprafata corpului si cantitatea absorbita nu afecteaza copilasul. Am cumparat si spay antimicotic, degeaba. Singurul care a avut o perioada scurta efect a fost produsul naturist Micogel.
Zilnic fac de 2-3 ori bai la picioare cu bicorbonat de sodiu, am mai pus si acid boric si mentin o igiena riguroasa cu schimbatul prosopului, a sosetelor noaptea, sprayat incaltamintea, toate in zadar...
Cel mai mult ma chinuie seara si noaptea, am ajuns sa dorm 3-4 ore/ noapte.
Ma ingrozeste gandul sa nu se extinda si in alte locuri si tare ma tem ca nu voi scapa pana la nastere... :(
A mai trecut cineva prin ce trec eu ? Exista leac ? Cine stie, imi raspunde ?
Va multumesc mult si va doresc multa sanatate !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Micoza in sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

raluca (acum 13 ani)

Mergi la farmacie si cumpara nizoral unguent si pudra baneocin. Dupa ce faci dus seara, incearca sa te dai cu nizoral. Asteapta sa se usuce piciorusele de la unguent si iti poti pune sosete de bumbac. Dimineata te dai cu pudra baneocin. Mult succes!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Fiona S. (acum 13 ani)

Multumesc pentru sfaturi. Am inceput de aseara cu nizoral si m-am simtit mai bine, nu stiu cat o sa tina...dar am sa perseverez! Dimineata dau cu Exoderil . Sper sa "simt" rezultate.
Sa dea Domnul sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Fiona S.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Fiona S.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Csara (acum 13 ani)

In timpul sarcinii sansele sa apara micoze in diverse parti ale corpului sunt mai ridicate. Eu stiu ca orice crema pe care o folosesti, se absoarbe prin piele si poate influenta dezvoltarea normala a copilului. NU iti recomand in sarcina Baneocin, pentru ca este o pudra care contine neomicina, deci antibiotic. Orice antibiotic trebuie administrat, chiar si pe piele, doar cu avizul medicului, cu atat mai mult, in sarcina. Pe de alta parte, tratamentul micozelor (daca diagnosticul este corect) se face cu antimicotic, nu cu antibiotic. Cel mai bine ar fi, fiind si situatia delicata in care te aflii (atatea tratamente fara rezultat, in timpul sarcinii cand ar trebui ca actiunea medicamentelor de orice fel sa fie limitata) sa mergi la un medic dermatolog. Daca esti din Bucuresti, iti pot recomanda un medic de care personal, am fost multumita (mi-a acordat consultatii si tratament cu succes si mie si bebelusului meu).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Csara
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Csara
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Fiona S. (acum 13 ani)

Multumesc pentru raspuns. Si eu m-am gandit sa nu iau Baneocin, mai bine rabd. Am fost la doi medici dermatologi buni, medici primari si sunt dintr-un centru medical universitar. Parte din cremele utilizate le-am luat la recomandarea lor, dar din pacate fara efect. Asa cum scriam mai sus, am inceput de aseara cu Nizoral si dimineata Exoderil, sper, in timp, sa obtin rezultate.
Va doresc numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Fiona S.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Fiona S.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alina (acum 10 ani)

da si mie mia aparunt la 8 luni in timpu sarcini si nu mi sa mai dus

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.