Clickmed
programare rapida la medic

R.m.n.

Reumatisme degenerative
Intrebare postata de maronica cu 13 ani in urma

As dori sa-mi spuna cineva la ce clinica se poate face r.m.n. am probleme financiare si as dori sa stiu o clinica care lucreaza cu casa de sanatate.sunt pensionara iar sotul lucreaza la particular cu contract.multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "R.m.n."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

tasia (acum 13 ani)

aceasta analiza se poate face si fara bani fiind intrenat intun spital care este dotat cu asa aparat si la recomandarea medicului specialist.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
IonVasile (acum 13 ani)

Sau puteti sa incercati o decontare la casa la care sunteti asigurata. Pe siteul casmb scrie urmatoare informatie: La recomandarea medicului de familie si a medicului de specialitate din ambulatoriu, asiguratii au dreptul la investigatii paraclinice in ambulatoriu (analize de laborator, ecografii, radiografii, EKG, EEG, tomografii, RMN, scintigrafii, etc.), fara contributie personala, incluse in pachetul de baza si ca medicul specialist poate recomanda rmn: "pentru stabilirea diagnosticului, in cazul urgentelor medico-chirurgicale si al afectiunilor in care au fost epuizate toate celelalte posibilitati de explorare, pot fi recomandate servicii medicale de inalta performanta (CT, RMN, scintigrafie, etc.)".

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IonVasile
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IonVasile
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maronica (acum 13 ani)

va multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.voi cauta sa rezolv aceasta problema cat mai bine si cat mai repede.sanatate tuturor!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de maronica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de maronica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Laurentiu (acum 10 ani)

Salut!
In Bucuresti sunt multe centre medicale care fac RMN si colaboreaza cu CASMB.
Eu am facut testul RMN la Gral care colaboreaza cu CASMB (CAS Mun. Buc.) pentru ca m-au programat in aceeasi in care am sunat la ei, spre deosebire de alte centre medicale unde fondurile CASMB erau consumate sau unde erau deja programati oameni pentru o luna si jumatate. M-a costat 169 lei (mi-au facut un film suplimentar care costa 20 lei), iar daca era necesara injectarea substantei, costul ajungea la 209 lei.
Pentru mine examenul RMN nu a fost traumatizant. Mi-au dat niste casti, care trebuie montate bine pe urechi ca sa le acopere cum trebuie. Am inchis ochii inainte sa intru in tub si i-am tinut inchisi pe toata perioada testarii. Am stat numai 10 min pt ca mai mult nu a fost nevoie. La diferite intervale de timp comunicam cu personalul de supraveghere iar zgomotele le-am acceptat; sunt asemanatoare cu cele de pe un santier de constructii. A fost buna ideea cu numaratul, cand nu sti la ce sa te gandesti. Apropo, aveti grija sa nu detineti metale asupra dvs. in timpul testarii.

Succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.