Clickmed
programare rapida la medic

Help...

Hepatita
Intrebare postata de angi... cu 13 ani in urma

Buna ziua,
Din decembrie 2009 am fost diagnosticata cu hepatita B acuta,transaminazele mi-au iesit 35 la ultima analiza,normal, AGHBs pozitiv.Doctara la care sant integistrata mi-a spus sa continui tratamentul cu zeffix timp de 3 luni dezile,pana la negativarea AGHBs si aparitia ACHBs,acest ACHBs mi-a aparut negativ in ultima analiza...Intrbarea mea este:ce sanse am sa scap definitiv de virusul acesta?trebuie sa mentionez ca ma simt mult mai bine,nu obosesc mai deloc si chiar m-am imgrasat ceva...si inca ceva,am remarcat ca am ochii cam tulburi,dar mi-am ridicat pleoapa superioara si ceve inferioara si este de un alb imaculat,de ce sant asa?


multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Help..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Ionascu Andreea (acum 13 ani)

Exista posibilitatea sa fii purtator sanatos de virus B, adica sansele de transmitere sa fie nule. Probabil ca esti intr-o faza icterica, de aceea ai ochii tulburi. Spune-i medicului la care esti inregistrat despre acest simptom.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ionascu Andreea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ionascu Andreea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
petru (acum 13 ani)

buna ziua,As avea si eu nevoie de un raspuns,o indrumare,daca se poate,,acuma 2 ani mi-am facut analizele ,AgHBs si a iesit pozitiv,transaminazele marite.peste 2 luni am facut din nou,AgHBs pozitiv ,transaminazele normale.si tot asa m-au chemat la 2-3 luni,AgHBs pozitiv si transaminazele in limite normale.am facut viremia era vreo 45000 cred,bioscan.si de 1 an nu am mai fost la analize,pt ca nu imi zicea nimeni nimic,mi-au zis ca nu e nevoie de tratament si nici de regim alimentar sau altceva.ce trebuie sa mai fac?sunt bolnav de hepatita b ?ce fel de hepatita b?,
VA MULTUMESC.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Bacu Crina (acum 13 ani)

Ar trebui sa mai faci analizele pentru hepatita B in continuare, de2 ori pe an. Posibil sa fii bolnav de hepatita cronica B, in cazul in care aghbs este in continuare pozitiv. Ideal ar fi sa tii regim alimentar (sa nu consumi prajeli, grasimi, in principal) si sa iei medicamente pe baza de silimarina care sa protejeze ficatul. Daca tot ai dat atatia bani pe viremie, ar fi fost bine sa mergi cu analizele la un medic gastroenterolog sa iti interpreteze analizele. In afara de viremie (care iti specifica prin valori cat de mare este gradul de multiplicare al virusului), agHbs (gradul de transmitere al virusului hepatic B) si acHbe, nu trebuie sa mai faci alte analize. Acestea sunt suficiente.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Bacu Crina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Bacu Crina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
petru (acum 13 ani)

Multumesc pt raspuns d-na Crina.Eu am fost la un medic conferentiar profesor sau cam asa ceva gastroenterolog,trebuia sami faca biopsie si atunci mia indicat viremia.Dupa ce am fost cu rezultatul de la viremie mia zis sa revin peste cateva luni sau un an.si atunci mam suparat si nu mam mai dus deloc,mia zis k nu trebuie sa tin regim si nici tratament nu e nevoie.atunci ce sa mai cred?
dar nu se poate sa fiu doar purtator sanatos?am fost vaccinat anti HVB de 2 ori dar de fiecare data doar primele 2 doze,a 3 a nu.se poate sa fie asta motivul pt care imi tot apare agHbs pozitiv?
VA MULTUMESC FOARTE MULT

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.