Clickmed
programare rapida la medic

Vreau sa nasc cu epidurala raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Camelia159110897 cu 13 ani in urma

Sunt gravida si as dori sa nasc cu epidurala. Daca a nascut cineva asa o rog sa ma ajute sa-mi dea cateva informatii legate de aceasta tema [daca trebuie cumparata si daca da, cate doze?]. Sincer mi-e foarte frica sa nasc normal.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vreau sa nasc cu epidurala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih. Anisia Popa MPsih. Anisia Popa este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Nasterea, ca orice act fiziologic, este ,,programat" si ,,reglat" sa se desfasoare in conditii optime in cazul unui organism sanatos. Cu atat mai mult cu cat mijloacele moderne aduc un plus de sprijin.
In ceea ce priveste frica de a naste normal, va recomand sa mergeti la un psiholog pentru consiliere. Va va ajuta sa va pregatiti pentru momentul nasterii si perioada de dupa. Fara sa cunosc amanunte privitoare la varsta, starea sanatatii, etc, pot sa va recomand sa va sfatuiti cu medicul dv. ginecolog, in ceea ce privesc amanuntele privind modalitatea de a naste.
Nastere usoara!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Anisia Popa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Anisia Popa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Psihologia cuplului.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Bacu Crina (acum 13 ani)

Trusa pentru nastere epidurala o poti gasi completa la farmacie. Medicul obstetrician cu care vei naste iti va da informatii exacte. Ai putea, pentru linistea ta, sa porti o discutie si cu medicul anestezist care va face echipa cu obstetricianul la nastere. Anestezia epidurala diminueaza posibilitatea mamei de a impinge in timpul travaliului. Intr-adevar, datorita ei nu vei simti durerea nasterii, dar trebuie facuta la timp, atunci cand contractiile sunt suficiente ca sa permita nasterea cu ajutorul medicului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Bacu Crina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Bacu Crina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.