Clickmed
programare rapida la medic

A intarziat....CM

Ciclul menstrual
Intrebare postata de roxiana1976 cu 13 ani in urma

Am si eu o dilema! Mi-a intarziat cm cam o sapt, desi inainte era regulat, mentionez ca am avut contact sexual neprotejat fara penetrare. Sanii sunt f. sensibili la atingere si ma doare in zona pelviana, ca inainte de aparitia menstruatiei. credeti ca sunt insarcinata, desi am facut testul de sarcina de 2 ori la diferenta de 2 zile si ambele au iesit negative. nu stiu ce sa mai cred? am 34 de ani si deja am un copil de 4 ani. Va multumesc pt raspunsuri anticipat! :)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "A intarziat....CM"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

marialeea (acum 13 ani)

Mai asteapta putin si repeta testele de sarcina. Sau eventual cumpara-ti unul mai performant, care iti arata la 3-5 zile de contact daca esti insarcinata sau nu. Si daca tot ti se pare ca e ceva in neregula, fa un test de sange pentru depistarea sarcinii. Oricum, eu zic ca vizita la ginecolog e necesara, poate fi si o dereglare a CM provocata de vreun chist, si e mai bine ''sa-l iei'' din pripa.
Multa sanatate tie si copilasului tau de 4 ani.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Csara (acum 13 ani)

In cazul in care nu s-a produs penetrarea si nu erai in perioada de ovulatie (perioada fertila) nu-ti face griji. O fi vorba despre o dereglare menstruala. Oricum, pe viitor ar fi bine sa gasesti un mijloc de contraceptie, mai ales daca nu-ti mai doresti un alt copil.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Csara
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Csara
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 13 ani)

Cum adica contact sexual neprotejat fara penetrare? Ori e contact sexual ori nu e penetrare... Si daca nu doresti copil de ce neprotejat? Nu ai de unde sti daca esti gravida, simptomele sunt asemanatoare si la sarcina si la sindrom premenstrual. Incearca sa te linistesti si poate iti vine. Daca nici un semn timp de cateva saptamani, mergi la medic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.