Clickmed
programare rapida la medic

Cred ca prietenul meu sufera de schizofrenie, ce imi puteti confirma va rog?? raspuns medic

Schizofrenie
Intrebare postata de crissy.2323 cu 13 ani in urma

Buna seara ! am o relatie de patru luni cu un barbat in varsta de 39 de ani....este o diferenta mare de varsta intre noi eu fiind mult mai tanara. El este divortat, are trei copii doi baieti si o fata. nu si''a vazut copii de peste un an. cred ca asta la afectat enorm,mi''a ascuns de la inceput si niciodata nu vrea sa imi spuna de ce este divortat. bea foarte mult alcool, fumeaza trei pachete de tigari pe zi. are o lume a lui in care isi imagineaza ca este un om de afaceri, imi spune destul de des ca isi deschide restaurante,cafenele,baruri imi spune locatiile cand le inaugureaza,anunta pe toata lumea ca si''a luat casa insa nimic nu este adevarat. nu isi da seama de consecintele care urmeaza dupa ce spune aceste lucruri. eu deja nu mai rezist,insa il iubesc foarte mult,nu il pot lasa singur,vreau sa il ajut si nu stiu cum, el nu stiu daca isi da seama ce face de multe ori este un om foarte bun. ce imi puteti spune?? va multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cred ca prietenul meu sufera de schizofrenie, ce imi puteti confirma va rog??"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Psih. Catalina Dragulanescu MPsih. Catalina Dragulanescu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Buna ziua crissy.2323.
Diagnosticul unei boli psihice, oricare ar fi aceasta, nu poate fi pus prin intermediul acestui mijloc de comunicare si nu poate fi pus decat prin examinarea directa a persoanei suferinde. Te sfatuiesc sa nu te retii in a-i spune prietenului tau ca este bine sa consulte un specialist, sa-l consultati impreuna. Adresati-va impreuna unui medic specialist psihiatru. Cantitatea mare de tigari, precum si consumul de alcool, ca si lucrurile pe care le spune pun multe semne de intrebare in legatura cu sanatatea lui psihica.
Succes !

www.terapie-psihanalitica.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Catalina Dragulanescu
3
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Catalina Dragulanescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Schizofrenie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
floryny (acum 13 ani)

Vorbeste cu el si fa-l sa mearga la un psihiatru pentru ai da un tratament ca sa scape de aceasta povara.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de floryny
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de floryny
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionascu Andreea (acum 13 ani)

Incearca sa porti o discutie cu prietenul tau, prin care sa nu-l sperii sau sa nu-l deprimi si mai tare. Spune-i ca iti doresti sa fie mai echilibrat, ca iti doresti sa il ajuti si ca vei fi alaturi de el. Probabil doreste sa fie altfel decat este pentru copii sai, prieteni, etc. pe care simte ca i-a dezamagit. Asigura-l ca cei care il cunosc il apreciaza pentru calitatile lui, ci nu pentru ce viseaza sa aibe. Incurajeaza-l sa mearga la psihoterapeut sau la psihiatru si fii alturi de el. Are cu siguranta nevoie de ajutorul tau si e norocos ca esti langa el.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ionascu Andreea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ionascu Andreea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria (acum 13 ani)

Daca spui ca e diferenta mare de virsta intre voi, iti sugerez sa-ti faci un alt prieten de virsta ta .Niciodata nu te va iubi, ci vei fi o obsesie pt. el.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria
3
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.