Clickmed
programare rapida la medic

As dori sa stiu ce sa fac

Boli genitale masculine
Intrebare postata de try84 cu 13 ani in urma

Buna as avea o itrebare pt ca sunt foarte stresat ,am facut analize de secretie uretrala pe data de 5 martie 2010 si rezultatul a fost uretro-prostatita cu neisseria gh,am urmat un tratament cu augmentin 1g timp de 7zile si diflucan dupa care m-am simtit ok iar dupa 2 luni a reinceput aceleasi simptome si am facut analize iar de aceasta data a iesit uretro-balanita specifica cu candida A va rog sa imi spuneti ce medicament sa iau tot cel dinainte sau altul ,tin sa precizez ca la prima analiza a fost sensibil la amoxacilina+acid clavulanic si cefalexina iar acum este rezistent la oxacilina si timetroprim+sulfametoxazol va rog spuneti -mi ce tratamet sa urmez

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "As dori sa stiu ce sa fac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

liviu (acum 13 ani)

urmeaza un tratament cu zinnat 500mg.daca vrei sa mai vb " rliviu12"

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
marialeea (acum 13 ani)

Buna, am un sfat pentru tine pe viitor, ca sa nu mai suferi de Candida: intotdeauna, atunci cand iei antibiotice care au in denumirea substantei active pe care o contin terminatia ''cilina'' (ex. amoxicilina, oxacilina, tetraciclina, penicilina, ampicilina, ma rog, pricepi cam care e treaba) e musai SA IEI SI UN COMPRIMAT DE STAMICIN IMPREUNA CU PRIZA DE ANTIBIOTIC!!!!
Iti spune o ''patita'' care s-a chinuit mult cu aceasta ciuperca (candida) si careia numai un singur medic din atatia la care a fost i-a zis de treaba asta! Daca, pe langa problema ta, te-ai ''pricopsit'' si cu candida, e nasol caci e o ciuperca tare pacatoasa. Probabil ca ti s-a dat deja tratamentul antifungic de rigoare. FA-L!! Nu lasa candida sa se agraveze si sa se extinda!
Sanatate multa iti doresc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.