Clickmed
programare rapida la medic

Chist extirpat

Infertilitate feminina
Intrebare postata de Sezen cu 13 ani in urma

In urma cu 6 luni mi`a fost extirpat ovarul drept...acum sunt pe cale sa termin tratamentul de 6 luni prescris de dr. cu Diane 35...vreau sa raman insarcinata...stiu ca sansele s`au redus cu 50%, dar ele exista,nuh?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Chist extirpat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

silvia (acum 13 ani)

Atata timp cat ai menstruatie lunar, inseamna va ovarul functioneaza si poti avea copii. Dar cum de ai acceptat sa- ti scoata un ovar?? Ai fost la mai multi dr? Spun asta pt ca fiica mea de 19 ani avea un chist de 6cm pe un ovar si medicul voia sa o opereze sa-i scoata ovarul. Eu nu am fost de acord si am mers la alt dr care i-a dat tratament si in 6 luni chistul a disparut. Cand este vorba de probleme mai serioase, cum este cazul extirparii unui ovar, trebuie consultati 2-3 specialist. Iti doresc sanatate si SUCCES la bebe!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Sezen (acum 13 ani)

am fost la 3 dr. toti mi`au zis acelasi lucru...ovarul trebuie extirpat...dna dr.care m`a operat mi`a spus ca va incerca sa salveze o parte din ovar..daca se va putea...ovarul avea diametrul de 10 cm...ceea ce este f.mult...ma bucur ca fiicei dvs i`a disparut cu tratament...ieri am facut un echo..si mi s`a spus ca ovarul ramas este f bine...fara chistulete...luna aceasta termin tratamentul cu diane 35 si ne apucam de treaba...multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Sezen
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Sezen
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11608153471 (acum 3 ani)

Am patit la fel exact am pierdut ovaru drept si dupa un an am ramas gravida cu ovaru stang trebuie sa Ai grija de tine si sa Nu te gandesti

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11608153471
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11608153471
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.