Clickmed
programare rapida la medic

URGENT

Boli genitale feminine
Intrebare postata de krysta cu 13 ani in urma

DE APROX 1 SAPT MI-A APARUT O DURERE IN ZONA GENITALA SI UNEORI MANCARIMI O ZI DOUA AM AVUT SI USTURIMI LA URINARE, NU AM SCURGERI SI NICI SECRETI ANORMALE , DE VREO 2 ZILE M-AM DAT IN ZONA GENITALA CU O CREMA NATURISTA SI MI SA AMELIORAT SIMTITOR TOATE SINTOMELE SI SENZATIA DE DICONFORT NUMAI CA IERI AM INCERCAT SA AM CONTAT SEXUAL SI NU AM REUSIT CA M-A DURUT INTR-UNA, AS DORI SA STIU CE AM? SI CU CE AS PUTEA SA MA TRATEZ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "URGENT"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

elena (acum 13 ani)

Nu poti primi raspunsul decat daca mergi la medic sa-ti faci un control ginecologic si analize. Tratament primesti in functie de rezultat.E posibil sa ai infectie urinara ori candidoza. Crema cu care te-ai dat ti-a ameliorat simptomele la exterior, dar problema este si in interior. Pana mergi la dr, te poti spala cu apa calda in care ai pus o lingura de bicarbonat, preferabil din farmacie, dar poate fi si alimentar in lipsa. Exista un ceai ginecologic la mag tip plafar cu care deasemenea se poate face spalaturi. Dar aceste lucruri nu rezolva problema, ci numai amelioreaza. Mergi la dr, iti poate recomanda ovule, ori poate trebuie sa faca tratament si partenerul. Sanatate!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
krysta (acum 13 ani)

DECI TREBUIE SA MERG LA GINECOLOG, EU AVEAM DE GAND SA MERG MAINE LA DERMATO-VENERICE

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de krysta
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de krysta
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.