Clickmed
programare rapida la medic

Cum convingi copilul ca trebuie sa mearga la gradi?

Diverse
Intrebare postata de adribria cu 13 ani in urma

Buna! Fiica mea are 5 ani si jumate ,din ianuarie ne-am mutat dintr-un cartier in altul fiind nevoiti sa schimbam si gradinita . Nu-i place la noua gradi pt ca educatoarele sunt batrine si o striga pe numele de familie . Atat eu cit si sotul meu lucram , nu o putem tine acasa , e grupa mare . Ca un protest ca trebuie sa mearga vomita si refuza sa manince la gradi . Cum o putem convinge ca e important sa mearga si trebuie sa se acomodeze?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum convingi copilul ca trebuie sa mearga la gradi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

floryny (acum 13 ani)

Vorbeste cu ea si spune-i ca este fetita mare si trebuie sa-si faca prieteni care sunt la gradinita; ca, asa cum cei mari au serviciu, si ea are acum. Succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de floryny
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de floryny
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
oana (acum 13 ani)

Buna,

Incearca sa dicuti si cu educatoarele; O fi gradinita de stat, dar sunt platite sa aiba grija de copii..asta e meseria lor;
Daca pe fetita o deranjeaza modul in care este apelata si comportamentul educatoarelor, cred ca merita sa discuti si cu ele acest aspect.
Un mod bun de a incuraja un copil sa invete sau sa mearga undeva e sa-i gasesti un model pe care sa-l urmeze; e mica inca, dar la nepotica mea de 6 anisori a mers de minune. O prietena a surorii mele este avocata, se imbraca extrem de elegant, are diplomat, iar nepotica e fascinata de imaginea ei...poarta mereu dupa ea o gentuta-diplomat :)....motiv pt care sora mea, de cate ori simte ca nu e ascultata, aplica santajul: daca vrei sa ajungi si ru frumoasa si eleganta ca Diana, trebuie sa faci asta...

Incearca sa- faci mici placeri, pe care sa le legi de mersul la gradi..gen: vrei sa fii cea mai frumoasa fetita de acolo? iti face mami maine parul codite si mergi la gradi sa le arati si fetitelor de acolo.

E greu...dar din cate povestesti, problema nu e la fetita (dificultati de socializare) ci la educatoare, care nu-si fac cum trebuie meseria; e de datoria lor sa stie cum sa se comporte cu copiii astfel incat sa-i atraga si sa le faca orele atractive. Mai ales ca sunt batrane..copiii ar trebui sa gaseasca in ele acele bunicute dragalase si prietenoase, nu niste vrajitoare care se comporta cu ei ca si cu niste obiecte. E normal sa sufere atata timp cat nu-si aude prenumele...e copil, e sensibila.
Pt ea, faptul ca e strigata cu numele de familie reprezinta o dovada de raceala, aspritate din partea educatoarei.

Mult succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena (acum 13 ani)

Ai dreptate Oana!!! Toate educatoarele ar trebui sa fie tinere si frumoase, sa fie dragalase si mereu bine dispuse. Cand imbatanesc, adica trec de 25 de ani,ori nu sunt pe placul unui copil, sa fie date afara. Te-as vedea eu cat de draguta si linistita ai fi tu daca ar trebui sa ''''ai grija'''' cum spuneai, de 30-40 de copii.Copiii trebuie sa se adapteze. Numai cei rasfatati, care stiu de mici sa santajeze, fac mofturi. Educatoarele nu stau la gradinita ''''sa aiba grija'''' de copii, ele sunt acolo sa educe copiii. Ele au o programa scolara pe care trebuie s-o respecte, in masura posibilitatilor. Nu cred ca trebuie sa fie nici mama, nici bunica, nici tanti cea draguta de la'''' gradi''''Oamenii sunt diferiti, nu pot sa placa tuturor. Ce va face cand va merge la scoala si nu-i va placea invatatoarea?Ori prof de religie, limba straina??





1

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
denisa andreea leahu (acum 13 ani)

cred ca e adevarat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.