Clickmed
programare rapida la medic

Accident vascular- medici in cluj

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de annaschwarz cu 14 ani in urma

Buna ziua,

as avea si eu o intrebare despre accidentul vascular. Bunicul meu,acum in varsta de 80 de ani a avut in 1999 un accident vascular. Atunci a stat mai multe luni in spital, era la inceput paralizat pe partea dreapta. Dupa recuperare si-a revenit cat de cat. Putea sa mearga, vorbea normal, numai ca se vedea ca umbla mai greu, deci nu si-a revenit total.

Acum insa starea lui se inrautateste cu zi ce trece. De aprox. un an de zile este incontinent, si acum de scurt timp nu mai tine nici scaunul. MAi ales noaptea este problematic pt ca se trezeste tot timpul, geme si trebuie spalat pt ca face pe el de multe ori. Acestea nu sunt semne bune, si as dori sa stiu acum daca cunoaste cineva vreun medic specialist sau vreo clinica, preferabil din cluj unde as putea sa il duc, ca sa primeasca evtl un tratament adecvat sau niste analize mai detaliate, ca sa se simta mai bine...

In momentul de fata ia o groaza de medicamente: sintrom, aspenter, piracetam, sermion, prestarium, felodipin, tanakan. IDSN ( Cordil), Lypanthil, furosemid... ceea ce mi se pare destul de mult!

AS fi tare recunoscatoare daca m-ati puta ajuta.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Accident vascular- medici in cluj"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

torutza (acum 13 ani)

si bunica mea a suferit un avc ischemic cu hemiplegie partea dr si afectarea vorbirii, ea are 82 de ani. pe langa analizele obligatorii care se fac in aceste situatii (tomografie cerebrala, doppler carotida, eco gastrica, radiografie pulmonara, examen de coagulare a sangelui) si tratament medicamentos noi am apelat la meloterapie si o metoda de recuperare, anume terapia bowen ! mai multe puteti afla de pe site www.bowtech.ro cititi cu atentie informatiile, aveti si cazuistica prezentata dar si terapeuti extraordinari- mai ales la Cluj ! este obligatoriu sa-i faceti bunicului toate investigatiile recomandate pt un tratament medicamentos adecvat starii sale de sanatate, dar terapia amintita nu exclude tratamentul alopat- cu conditia ca medicatia sa nu fie pe baza de cortizon. printre terapeuti se afla si medici care va pot ajuta cu mai multe explicatii referitoare la metoda. chiar unul dintre ei va poate indruma catre o clinica unde bunicul dvs sa primeasca toate ingrijirile necesare. Date de contact gasiti pe site. Multa sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de torutza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de torutza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Catalin (acum 11 ani)

Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu in varsta de52 de ani a avut un accident vascular cerebral acum 10 zile a fost operat si acum se simte destul de bine dar are o pareza pe partea stanga.el este internat la un spital din franta si in urmatoarele zile va urma sa inceapa recuperarea care va dura aproximativ 2 saptamani pt ca dupa aia vom fi nevoiti sa platim zilele de recuperare care costa in jur de 500de euro ps zi si nu permitem.oare se vor vede ceva rezultate in acest timp?credeti ca va avea vreo sansa ca dupa un timp sa se recureze in totalitate ac***a in vedere ca e bolnav cu inima si ia pastile pt tensiune.va multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.