Clickmed
programare rapida la medic

Sa iau sau sa nu iau

Contraceptie
Intrebare postata de micu_lulu cu 14 ani in urma

Buna ziua in primul rand. as dori sa va intreb si eu ceva. sa o luam cu inceputul: ultima menstruatie a venit pe data de 2 aprilie. deci perioada fertila a trecut. de dimineata am facut sex neprotejat, dar prietenul meu nu a ejaculat inauntru. menstruatia ar trebui sa imi vina pe data de 30 luna aceasta. adica peste o saptamana.
nu stiu ce sa fac; sa imi iau totu pastila de a doua zi sau nu?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sa iau sau sa nu iau"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

ina (acum 14 ani)

Ar fi bine sa o iei pt siguranta ta, si data viitoare foloseste o metoda de protectie

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
micu_lulu (acum 14 ani)

o sa imi deregleze mult menstruatia?...adica pe 30 ar trebui sa incep si anticonceptionalele ca atunci imi vine.
mi-am sunat ginecologul si i-am spus. mi-a raspuns ca nu e cazul sa iau pastila, dar parca nu imi vine sa stau asa ca bleaga. mai bine sa previn, zic eu.
dar nu stiu daca ma deregleaza rau...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de micu_lulu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de micu_lulu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marialeea (acum 14 ani)

Da, te deregleaza rau! Pe mine m-a ''dat peste cap'' mult timp (aprox. 6-7 luni, daca nu si mai mult), numai ca eu nu luam anticonceptionale. Tu ai putea sa ''scapi mai ieftin''.
Pe de alta parte, sunt perfect de acord cu tine ca nu e bine sa ''stai asa ca bleaga''. Fii atenta, cumnata mea a ramas insarcinata in perioada nefertila, deci se poate al naibii de bine sa ramai! Depinde de organismul fiecareia, insa cel mai bine este, cred eu, sa previi decat sa treci printr-un avort!!!
Iar cu anticonceptionalele pe care trebuie sa le iei, care ar fi problema? Indiferent de data la care iti va veni, le iei pur si simplu in prima zi de sangerare si gata!
Zau, pentru siguranta si linistea ta, iar totusi pastila!!! Nu vrei sa treci prin trauma unui avort, crede-ma! Indiferent cat de tare te-ar deregla (gandeste-te, contine hormoni, si inca intr-o cantitate destul de mare), pastila asta e tare buna pentru faptul ca previne tocmai o sarcina nedorita si implicit un eventual avort! De ce sa te chinui aiurea daca ramai, sa te framanti daca poti pastra sau nu copilul, daca ai cu ce sa-l cresti, daca vei mai putea face copii daca avortezi cumva...???? Ia pastila de a doua zi si toate problemele astea pur si simplu nu vor mai exista, vei fi linistita!
Si nu uita, pe viitor, protejeaza-te, indiferent daca esti in perioada fertila sau nu.
Sanatate multa iti doresc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.