Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua ! raspuns medic

Anxietate
Intrebare postata de Phil cu 14 ani in urma

Buna ziua d-na doctor!Ma numesc Manda Mihai Marius si in luna noiembrie a anului 2009 am avut un atac de panica,cel putin asa mi-au zis cei de aici medicii de la psihiatrie.M-a intepat deodata in cerul gurii ca un nerv de la masea(asemeni lui),m-a luat un val de caldura si o frica de a muri.Apoi in zilele urmatoare ma lua un val de caldura,frica,teama din senin ,arsura in spatele capului,nod in gat,respiratie grea si tremor de picioare.Imi era pur si simplu frica sa mai ies din casa .M-am dus la medicul de fam cu toate analizele facute(tiroida,inima,ficat,plaman,electrograma)si mi-a zis sa inteleg ca am trecut printr-un atac de panica.Am urmat un tratament cu seroxat,nu mai mult de 1 pastila pe zi si mi-au stat starile din ce in ce mai mult.Am stopat acum o luna si usor usor iar imi reveneau unele stari aparte si urate.Tin sa spun ca respiratia greoaie mai e uneori si cand casc respir mai amplu ,de ce?Un medic mi-a spus ca respiratia o sa imi faca probleme multi ani incolo...off..Email-ul meu este :[email protected] si as vrea sa stiu cum sa scap de tot!Precizez ca uneori nu am probleme de respirat si uit . Cu respect,Marius

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua !"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

Psih. Anisia Popa MPsih. Anisia Popa este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Tratamentul medicamentos te-a ajutat prin reducerea simptomatologiei, fara sa poata rezolva problema de fond. Iti recomand sa mergi la psiholog si sa urmezi terapia pentru a ,,scapa de tot".

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Anisia Popa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Anisia Popa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Anxietate.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Miki. MMiki. este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Marius,

nu ai precizat din ce oras esti si daca ai acces la un psihoterapeut. Ar fi util sa urmezi o psihoterapie cognitiv-comportamentala, sansele de recuperare prin aceasta forma de psihoterapie in cazul tulburarii de panica sunt foarte mari.
iti voi trimite pe email un scurt manual de self-help pentru persoanele cu tulburare de panica, insa este in limba engleza. Sper sa-ti fie de ajutor. Sfatul meu ramane insa sa te adresezi si unui psihoterapeut.
(adresa de email de la care vei primi manualul este [email protected]; te rog sa verifici si in spam)
Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Miki.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Miki.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Phil (acum 13 ani)

Va multumesc foarte mult!Sunt din municipiul Moinesti ,judetul Bacau.O sa incerc sa vad daca exista un psihoterapeut.Va multumesc inca o data!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Phil
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Phil
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Miki. MMiki. este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Cu placere, inteleg ca ai primit emailul cu manualul.
Sfatul meu este sa cauti un psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala, cred ca terapia cognitiv-comportamentala este adecvata pentru tratamentul tulburarii de panica.
Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Miki.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Miki.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
IonVasile (acum 13 ani)

Pot sa-ti spun, din experienta ca, aceste stari vor disparea. Este important sa te duci la psiholog pentru sedintele de psihoterapie cognitiv comportamentala. Eu am urmat aceeasi schema: seroxat si psihoterapie si in mai putin de o luna de zile am renuntat la tratamentul medicamentos, iar dupa doua luni si la psihoterapie. Important este sa ai vointa, sa vrei sa schimbi lucrurile pentru tine, treptat. Nu te mai concentra asupra problemelor de respiratie, batailor inimii, etc. Incearca sa privesti iar lumea din jurul tau, iesi din lumea interioara in care te-ai ancorat in acest moment. Toate analizele ti-au iesit bine, esti perfect sanatos fizic, iar problema psihica este rezolvabila cu putin efort si dorinta de a schimba lucrurile.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IonVasile
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IonVasile
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Manda Mihai Marius (acum 12 ani)

Imi cer scz ca nu am mai raspuns aici,dar tin sa multumesc Domnului ca mi-a trecut orice stare si m-am reapucat din nou de sportul de performanta practicat multi ani la rand POWERLIFTING...Mai iau o jumatate de pastila de seroxat la 4 zile ...in rest vitamine,minerale,omega 3,6,9,liv 52.Dar in primul rand am invatat ca singurul esti tu care te poti scoate din starea aia cu toate ca e greu trebuie sa crezi ca ai sa te faci bine si esti puternic .Va doresc sanatate si multa fericire!Un Paste fericit!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.