Clickmed
programare rapida la medic

Encoprezisul

Constipatia si diareea copilului
Intrebare postata de marrie cu 14 ani in urma

Am un baietel de 4 ani, care refuza sa foloseasca olita pentru eliminarea materiilor fecale. La inceput s-a constipat, si a avut un episod foarte dureros, care cred ca l-a marcat.Acum am impresia ca nu isi mai poate controla muschii, fiindca nu cred ca realizeaza cand se intampla eliminarea.Nu stiu ce sa fac nici cum sa i-l ajut.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Encoprezisul"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

floryny (acum 13 ani)

Incurajeaza-ti copilul sa stea pe olita mai intai imbracat sa vada cum se simte, apoi peste cateva zile sugereaza-i ideea sa se aseze pe olita fara pantaloni. Poate vei avea noroc si va accepta propunerea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de floryny
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de floryny
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
marrie (acum 13 ani)

Am fost cu el la medic specialist care ne-a sfatuit sa muncim mult cu el ,pentru ca nu poate fi vorba de encomprezis la varsta lui.
Asa ca am facut ce am crezut ca e mai bn pentru el. Am cumparat supozitoare cu glicerina, pentru ca am presupus ca ii voi putea demonstra ca nu e asa de greu si nici asa de dureros. Intr-adevar, am reusit. 5 zile am folosit supozitoare cand i-l vedeam ca se strange si cand simteam ca se abtine sa nu faca.(nu stiu daca intelegeti , da ca mama imi dau seama de gesturile lui), si de fiecare data i-l puneam pe olita si facea . In a sasea zi nu i-am mai pus, si am avut imensa bucurie sa constat ca si-a cautat singur olita si ca a facut la olita. L-am laudat, l-am aplaudat, l-am premiat..... Cateva zile a fost foarte frumos, a facut chiar si in curtea bunicilor(a dat pantalonii jos si a facut) apoi nu stiu ce s-a intamplat , ori ca nu a gasit olita la timp, ori nu s-a putut abtine, cert este ca a inceput sa faca din nou in pantaloni, nu zilnic dar e dezolant ca se intampla. Daca intr-o zi o daa foloseste olita si o data nu, ce sa mai inteleg?
Sper sa mergem inspre bine, acum insist sa mearga cu cei de la gradinita cand merg si ei la baie, poate vede pe ceilalti copii si va incer a sa imite.Sper

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marrie
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marrie
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.