Clickmed
programare rapida la medic

Pot pastra copilul?

Sarcina
Intrebare postata de ginutz cu 14 ani in urma

Buna ziua,

Vreau sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste urmatoarea problema: in luna februarie am inceput un tratament care a constat in 10 ovule cervugid, 10 ovule cerviron, 18 plicuri aulin si 14 zile isoprinosine(cate 7 pastile /zi). Din pacate chiar in luna respectiva(februarie) am ramas insarcinata. In conditiile acestea pot pastra copilul? tratamentul mai sus mentionat are consecinte asupra copilului? As vrea s pastrez copilul dar numai in cazul in care nu l-a afectat acest tratament.
Va multumesc

La revedere
Astept raspunsul dvs

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pot pastra copilul?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

marialeea (acum 14 ani)

Un medic este cel mai in masura sa iti raspunda la intrebare, crede-ma. Mergi la un cabinet. Pe-aici vei intalni fel si fel de pareri si sfaturi, unele de-a dreptul abracadabrante, de-o sa te pufneasca si rasul, deci prea multe nu vei putea afla de pe acest forum. Iar persoanele care au cat de putin capul pe umeri iti vor spune acelasi lucru: NUMAI UN MEDIC ESTE IN MASURA SA-TI RASPUNDA SI EL ITI VA DA SFATUL CEL MAI NEPERTINENT SI AVIZAT IN PROBLEMA TA!
Sanatate multa iti doresc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
rodica daniela1 (acum 14 ani)

Aici este vorba de o fiinta ,trebuie neaparat sa mergi la medic.Nu poti sa te joci in astfel de situatii.Numai medicul poate decide ce e mai bun pentru tine,nu neglija...........

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de rodica daniela1
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de rodica daniela1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
PAULA (acum 14 ani)

Trebuie sa consulti cel putin doi medici, pentru ca eu am intalnit medici care mi-au recomandat avortul din motivul că la ecografie copilul părea sa aibăo deformatie de bazineta. Al treilea medic mi-a spus ca nu ar fi asta o problema majora. Află că acum copilul meu nu are nimic, adică s-a nascut perfect sanatos. Daca aveam inceredere in opinia unui singur medic imi omoram propriul copil. Deci multa incredere in Dumnezeu si consută cel putin doi medici.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena (acum 14 ani)

intradevar medicatia la debutul sarcinii este cu risc teratogen pt fat, dar numai unele medicamente, ce ai luat tu nu pare periculos, ovulele sunt totusi contraindicate in primul trimestru de sarcina,restul sunt acceptate din cate stiu. orice medicatie se da cu verificarea balantei beneficiu/risc. Ar mai o problema, tu ai facut o medicatie pt o infectie virala sau oricum era o problema bacteriana, fungica etc asigura-te ca totul e vindecat altfel toata perioada sarcinii vei avea problema( atunci oricum se modifica mult organele genitale). mergi la medic , vezi exact cate saptamani de sarcina ai si iti explica dr daca la multiplicare erai pe medicatie, cate zile etc,,Eu iti doresc sa iei decizia corecta, sa fii sanatoasa si nu uita ca doar Dumnezeu stie exact de soarta noastra, medicii sunt tot muritori!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.