Clickmed
programare rapida la medic

Am putea avea probleme cu inima? raspuns medic

Diverse
Intrebare postata de MIOARA7140137 cu 14 ani in urma

Va multumesc in legatura cu raspunsul pe care mi l-ati dat pentru soacra mea ,intradevar ofloxinul ia fost dat pentru o infectie urinara insa ea nu a inteles.Sotul meu in ultima vreme se plange de o amorteala a maini stangi,de intepaturi in piept ar putea avea legatura cu inima? Tin sa mentionez ca fumeaza .Aceelasi lucru il patesc si eu doar ca mie acum cateva zile mi-a crescut tensiunea la 7/14 desi se spune ca este o tensiune normala eu nu am avut niciodata tensiunea mai mare de 7/9.Am avut ameteli si dureri groaznice de cap si timp de 5 min. mi-a curs sange pe nas. Oare ce ar putea sa fie,anemie sau din cauza stresului a oboselii?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am putea avea probleme cu inima?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Medicina Interna MDr. Medicina Interna este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

Durerea descrisa de Dv se poate datora: unei afectiuni cardiace, pulmonare sau posibil sa fie de origine nervoasa, din regiunea toracica. Pentru a pune un diagnostic cat mai corect v-as recomanda sa faceti un consult la cardiologie care sa constea in eco cord, EKG si daca trebuie si un test de efort. Pentru plaman v-as recomanda pentru inceput o radiografie toracica si daca se observa ceva atunci sa continuati cu alte investigatii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Medicina Interna
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Medicina Interna
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.