Clickmed
programare rapida la medic

Analize sifilis

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de timmah cu 14 ani in urma

Buna ziua
1. Ce analize trebuie sa-mi fac pentru sifilis? VDRL si THPA sau numai una dintre ele la alegere? Si cam cat m-ar costa? Sunt un pic...student

2.Ma ingrijoreaza o mica buba aparuta in zona parului pubian, deasupra penisului, este de forma unui cos, Mi-e teama sa nu fie ceva mai neplacut. Contactul sexual cu respectiva domnisoara in legatura cu care am dubii a fost CU PREZERVATIV, iar in zona respectiva mai apar mici iritatii, pt ca ma rad frecvent acolo. Repet, nu este pe gland cum am gasit la simptomele sifilisului primar pe internet,ci in zona cu par pubian(nu stiu cum se cheama) si nici asa de mare . Este exact ca un cos. Sa fie motive sa ma ingrijorez?
Astept cu nerabdare raspuns la cele 2 intrebari
Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Analize sifilis"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Mariana (acum 14 ani)

Este destul de dificil de pus un diagnostic fara a vedea rana. Poate fi un fir de par suprainfectat sau un sancru. Sancrul (leziunea de inoculare a virusului) poate aparea si putin deasupra penisului daca doua zone de piele cu mici rani s-au atins (si acest lucru se intampla deoarece prezervativul nu acopera in totalitate zona genitala). Apare in general la aprox. 3 sapt de la contact.

Se fac ambele analize si la Sanador spre exemplu costa 40 ron cu totul. Eu zic ca nu strica sa faci testul de sange, este simplu si nu costa atat de mult.
Nu ma pot abtine insa sa nu iti recomand calduros sa alegi cu grija partenerele sexuale si sa le recomanzi acelasi lucru prietenilor tai. Parerea mea personala este ca domnisoarele "trecute prin multe paturi" se recunosc destul de usor si cred ca mai bine te lipsesti decat sa te trezesti cu vreo BTS sau chiar cu o suspiciune care, dupa cum vezi, iti creeaza anxietati inutile.

Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andrei (acum 10 ani)

As vrea sa va intreb daca in cazul in care cineva este infectat cu sifilis, proteina c reactiva sauu atfel de analize pot specifica ceva, sau exista doar un tip de analize ce specifica sifilis?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Daniel (acum 8 ani)

Draga infectat. De sifilis netratat (daca nu te duci sa te tratezi, chiar daca dupa trei saptamani iti apare , apar bubite pe penis si pe ficat si iese la analiza sangelui, daca ai sifilis sau nu. Se fac injectii iar inainte de a-ti da drumul din spital se face o analiza a sangelui sa vada daca mai ai sau nu. Timp de 6 luni nu ai voie sa faci contact sexual, nici protejat nici altfel, si dupa 6 luni repeti analiza sangelui. Daca ai sifilis dupa 3 saptamani iti taie penisul in 4, ca pe un castrvete. Nu ai voie 6 luni contact sexula . In ambele cazuei dupa 6 luni, doctorul iti spune daca ai voie sau nu contact sexual putin) se poate innebuni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.