Clickmed
programare rapida la medic

Obezitate raspuns medic

Obezitatea
Intrebare postata de mihaali cu 14 ani in urma

Am 1.72 si 82 de kg.Am slabit de la 96 de kg la 82;acum incep sa ma ingras.Nu fac prea mult sport pentru ca nu am timp suficent .Lindaxa sau reductil m-ar putea ajuta sa mai slabesc 10 kg.M-as ongrasa dupa ?Ce sfat imi puteti da,pentru ca vad ca tinand regim nu mai slabesc deloc de 3 luni.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Obezitate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Dr. Mihalcea Madalina MDr. Mihalcea Madalina este un medic autorizat SFM (acum 14 ani)

dupa informatiile date de dvs, BMI actual = 27.7 kg/m2 adica sunteti supraponderala ( banuiesc ca sunteti de sex feminin)
in cate luni ati pierdut cele 14 kilograme? si ce anume ati schimbat in alimentatia dvs?
e normal ca dupa o perioada de scadere ponderala , sa apara o perioada de stagnare ponderala. puteti continua regimul tinut pana acum cu mentiunea ca putin mai mult sport n-ar strica
daca nu aveti timp de mers la sala, sariti coarda ( o veti face acasa, in fata televizorului)
in ceea ce priveste medicamentele amintite, acestea contin sibutramina, o substanta cu actiune centrala care inhiba senzatia de foame, si care este foaret utila persoanelor cu senzatia nestapanita de foame
totusi aceste medicamente au destule efecte adverse, chiar ultimul studiu efectuat pe o perioada de 5 ani pe persoanele obeze cu risc cardiovascular , a aratat ca duce la cresterea incidentei infarctului de miocard, motiv pentru care comercializarea lor a fost interzisa incepand cu luna ianuarie 2010
deci atentie la ce medicamente luati

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Mihalcea Madalina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Mihalcea Madalina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Obezitatea.

Inscrie-te aici!
Banea Roxana (acum 14 ani)

in 3 luni si jumatate am pierdut 15 kg ! ce am schimbat in alimentatie mai exact am mancat doar : fructe , legume fierte si crude , carne sp***a doar la gratar , iaurturi , cafea si atat ! De sport ma apuc si dieta am sa o tin la fel , pt ca e necesar sa dau jos macar 20 kg ! Nu am pofte , nu mi-e foame si am luat medicamentele ca asa mi-a recomandat doctorul , am ajuns sa mananc pe zi in timpul tratamentului un mar ! Nu mi-a fost rau , n-am ametit deloc. Mergeam periodic si controlam pulsul si tensiunea caci pulsul de la tratament s-a accentuat fff mult ! 75-80 batatai pe minut !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ionica (acum 14 ani)

Buna,

De ce nu incerci sa mergi la un nutritionist, te va sfatui cel mai bine ce fel de mancare sa mananci, la ce ore, in plus va stii daca ai probleme cu glanda si-ti va administra medicamente. Succes!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ionica
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ionica
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
zuuza (acum 14 ani)

Nu sunt medic insa am luat Reductil 12 luni si m-am ales cu palpitatii la inima de atunci , lucru prost dar recomandat de un endocrinolog ! Lindaxa am luat insa Lindaxa este interzis pe piata din 2010 , mai gandeste-te la medicamente !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de zuuza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de zuuza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Mihaela (acum 14 ani)

Multumesc pentru sfat.Sunt intradevar o femeie ,din alimentatie am exclus consumul de dulce care era exagerat,mananc dulce dar f putin,am exclus grasimile animale,sucurile de orice fel,beau doar facute in casa prin stoarcere a legumelor si fructelor si mananc o felie maxim una jumatate de paine.Am slabit intr-un an 14 kg si de 3 luni am pus doua kg,desi incer sa mananc si mai putin decat inainte.S-a obisnuit oare organismul si cu manacrea asta?Beau si cel putin 2 litri de apa plata pe zi si cand ma trezesc beau o jumatate de kg de apa calda.Ma urc zilnic pe cantar,a devenit deja obsesie.Ce ma sfatuiti sa fac?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.